Follow Viruspadu

Tuesday, July 08, 2008

sepetang di cheras

kaklang n the geng datang rumah mak selepas weols sampai rumah mak lebih kurang 30 minit mcm tu

nisa bila nampak maklang dia, mula lah dia mcm magnet, maklang adalah mak sedara feveret nisa hahaha... maklang dia paling suka melayan, maklang dia jugak boleh dikatakan ala2 mesin letak duit 50sen tu hahahahaha ampun kaklang, ampun... hahaha

serius, kalau letak ajer atas peha maklang, maklang akan goyang2 tanpa henti hahahaha

bagusssssssssss...

see, very close one



papanya layan tenet, erm balik2 tgk mobile88 tu, belinya ntah bila zaman tak tahu lah hiks


abglang tgh berangan comeback lg ni... hahahaha larikssssssssss


dua beradik yang sgt kamcing


ayin atau lebih suka memaksa mak sedara dia pggl dia ED hahaha...


meh kita layan video, mcm mana hepinya nisa bila main ngan maklang nya

kalau ngan mama, kojap ajer dah penat la letih la semput la, kalau ngan maklang... tak letih2 oooo maklang ni, hebat!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

민석 said... [Reply to Comments]

Dear,

I'm a korean living in seoul.(name: Oh Minseok)
Korean special investigative team investigated samsung
corporation.
But they did not work right.
Suspicious to have been bought off.
Samsung corporation had many crimes.
And the team investigated samsung corporation.
It contained korean companies samsung,hyundai,sk CEOs' illegal issuing
stocks or bonds. ( previous CEOs or present CEOs )
The quantity are plenty.
(Three company CEOs did(and are doing) many crimes to me.
Many koreans are knowing it.
But many koreans are bought off by illegal issuing stocks or bonds.
Korean prosecutors and judges and bureaucracy are also guilty.)
The team knew it.
Korean special investigative team must investigated this.
But they concealed it.
I ask for asking for this criminal investigation to prosecutors and presidents in any
country and THE WHITE HOUSE(http://www.whitehouse.gov ) and INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE(http://www.icj-cij.org/ ) and INTERNATIONAL CRIME COURT(http://www.un.org/law/icc/) and UN SECURITY COUNCIL(http://www.un.org/Docs/sc/).
And help the shareholders and me.
P.S)
Three companies are hacking me and trying to kill me.
And are suspicious to use my name and email illegally.
If you receive another message that I dictated above are not true,
it is not from me, but from three companies.
The things I dictated above are true.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

sampai termongah2 mak lang die....hadoi la...nisa pendera terhebat!~

nizafauzi said... [Reply to Comments]

termengah2 mak lang die tu haa melayan nisa comel ni...:)

Ceera said... [Reply to Comments]

kaklang memang HEBAT!!!

Being Normal said... [Reply to Comments]

mongah tak mongah, itu memang dah termaktub dalam salah satu tugas semua mak lang2 sedunia...

edrina said... [Reply to Comments]

hahahaha... lawak la nisa neh..bijak lak tu.. terkekek2 akak ketawa vp tgk gelagat nisa neh..adoii la tengok nisa teringat kat danisha :-)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^