Follow Viruspadu

Thursday, July 03, 2008

"SEPI"

saya dengar cerita filem SEPI tu best ek???

betul ke???

nak tgk jugak... papaaa... jom gi tengok jom...

eh budak kecik macam nisa leh masuk wayang tak???

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

chaelanah said... [Reply to Comments]

sepi best!!

hehehe, serius best..=)

especially part afdlin and vanidah =D

nisa....dia x layan kot movie macam ni, hehe =)

Kak Yong said... [Reply to Comments]

boleh aje bawak nica..mcm yong dulu lah..tapi kono bawak umpan..hehehehe

norainiammran said... [Reply to Comments]

best cite tu kak vp.. sila lah tonton... afdlin mmg best!!!

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

Hai VP, masa anak saya umur 2 tahun lebih teringin la nak bawak ngok movie, try tanya DR, tapi dia advice biar umur lebih 3 tahun. sebab telinga budak sensitive lagi.. saya pun tingin nak tengok SEPI tu...

@in said... [Reply to Comments]

teruja kan nak tgk citer tuu...
kalo nak bawa nisa, pilih tempat yang senang nak kuar masuk.

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

opismate aku bgtau best....! sila la g nengok.....

ratna said... [Reply to Comments]

bole jer bwk nisa tp kena kasi tido dulu...h ehe he... kalau tak, tak jadi sepi kang...

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hmm..sy xtgk lagik sepi..tp..slaloonyerr bile org kate best..sy pon beriye nk tgk!! skali pegi tgk, xdelaa best mane pon!!huhu..
cth nye cite "CONGKAK"..xde laa seram maner pon!!huhu..opss..terlebey sudaa.. papepon..kena saksikan sndr laa nk tahu best @ x?? kan? pendapaT org lain2..hehe

aiDieNa said... [Reply to Comments]

Boleh jer bawak.. tapi tgk tempat larr.. Kita pernah bawak Alyaa gie tgk wayang.. maser tu umo dia baru 8 bulan tak silap.. memuler okay.. pastu dia start boring dan mulalah buat bising.. menggeletis nak turun dari tmpt duduk.. nak tarik perhatian dia.. kitorang bagi dia main kotak pop corn.. dia main sampai tertido.. fuhhh.. lega sgt!

♥Zack ~ 'A♥ said... [Reply to Comments]

sy bru je tgk smlm..
adoiii...
besttt sungguh..
mayb sbb sy pon sepi kot..
muahahahha
ape kene mengene tataw lah...
lalalalala

Azura said... [Reply to Comments]

SEPI best malay movie of d year..pls get your ticket now..
hehehe..best giler..

laloque said... [Reply to Comments]

balik kang anta nisa rumah atok nenek dia... dia kalo dah jumpa atok nenek dia, dia x heran pun kalo kita xde... pastu kita layan midnight... har har har har harunnnn... gelak shaiton

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhh pe lagi vp.. ader org jemput midnight date gittew.. rembatsssss lah.. paih tu jgn lupa citer kat we all yek ;D

sHe pHa said... [Reply to Comments]

mentang2 la akak EL.
terus bnyk entry.hihi.
tak terkejor tau.
nk tgk sepi gaks.
rancang nk tgk ngan Mama mggu depan,skali kene balik Melaka dah esok.huhu.
bile mau tgk nie akak pink?hihi.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

mase N tgk SEPI aritu ade baby merengek....hohohhoho.....SEPI beshh!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^