Follow Viruspadu

Tuesday, July 08, 2008

sesampainya di CHERAS

sori la uols, cerita hari sabtu, baru hegeh2 kuar kan... :p... tak kisah lah kan... belasah ajer la uols

lepas saya setel membeli dan membelah kat romantika tu, huiiiiiiiii susah giler okey nak gi romantika tu, sebab kodai eh boto2 sebelah highway tau, so bila dah setel tu nak pusing balik bapak hazab giler...

memula en.laloque muka belagak jer uols

"papa tahu ke jalan ni"
"papa tak tahu, tp papa boleh agak la"
"ye ke, mcm mana"
"kan papa dah cakap, jalan ni kita kene bayangkan, kita kene bayangkan mcm kita pandang dari atas, kita kene bayangkan mcm kita tgk peta, bla bla bla" ~ lagi ayat belagak tak hengat
"erm hebatnya papa" ~ayat kata2 semangat nih :p

pusing punya pusing... dah sampai masuk taman perumahan

"papa ni nak pegi mana ni, tahu ke tak sbnrnya ni?"
"papa tak tahu, tp papa nampak depan tu ada tesco tu, papa imagine je ni, kan papa dah cakap td, papa cuba bayangkan mcm peta bla bla bla" ~ masih lg belagak hahahaha
"mama rasa depan tu jalan mati la sayang"
"kalau jalan mati, apsal kete tu pun masuk sini... haaaa"
"alah, mesti hujung tu rumah dia kot"
"tak, tak caya nanti kita tgk"
"ok fine"

hahahaha... giler masih belagak lg ngan bini dia hahahahaha

sekali betul okey jalan mati, mencicit saya gelak bahak2, sambil berkata

"hahahaha kan mama dah kata" ~ puas hatiiiiii ooooooo dapat cakap mcm ni
"alah apa salahnya jalan mati pun" ~ ayat cover malu

hahahahaha... saya hanya meneruskan gelak... best best... tulah belagak lg hahahahah

hampir sejam okey sesat dalam kawasan perumahan tu... eloknya boleh sampai cheras kul 4, sudah nya pusing punya pusing, kul 5 lebih baru sampai, nisa sampai dah meragam2 dalam kereta, dah tak tahan lama nau dalam kete kan, saya lak muka dah moncong2 sedepa tak sampai2 rumah hahahaha... en.laloque tekanan jer cari jalan nak sampai rumah hahahaaha... satu pengalaman yang taknak diulangi lagi hiks... :p

sampai2 cheras... ha hambek, masing2 membongkang

uteh @ erieq telah landing kat anjung, zzzzzzzzzzzzz


si zack-u mcm biasa layan tenet myspace dia... eh robin mana robin hiks :p


abg sulung saya layan picit jerawat hahahaha... sabo jelah

siap tanya saya

"andak mcm mana ko jaga muka???"

amboi andak tahu lah abang dah ada awek skrg, dan2 tu tanya rahsia penjagaan muka hahaha...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

bukan sesat la... tu nama nyer jalan2 mkn angin sampai naik angin... hahahaha... tetiba hari tu GPS rosak pulok

nizafauzi said... [Reply to Comments]

hahaha..ade gps tuuuuuu :p

comel2 la kamu sume ni..ekekekke

miz_eda said... [Reply to Comments]

mcm penah ku alami peristiwa ni tiap kali sesat nak gi shopping waktu di JB dulu..

sila remind cik abang jgn over confident (kalau blh ngaku je la kalau tak sure) so that para2 isteri boleh lbh bersedia mental and fizikal :)

Ceera said... [Reply to Comments]

hahahaha... poyo gile abang... =P

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

ye... cik abe semer ni memang tanak ngaku tak tau jalan... macho la konon tau peta... ekekekekeke

- akak yg selalu kasik jln short cut tau ;p -

peej said... [Reply to Comments]

itu mesti masuk sampai au2 ke apa tuh..huhu..ke masuk area ampang..
patutnya depan tuh u kene himpit kanan terus..the u turn..then terus je..1 jam lama tuh..tp jalan x biasa kan..kire ok la..dpd x sampai2 kan..

paling kelakar soalan penjagaan muka oleh abg mu..heheh..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^