Follow Viruspadu

Friday, July 04, 2008

sori uols

saya cuma tak dapat tahan perasaan saya

SAYA BENGANG

SERIUS BENGANG

sebab ape saya hangen, bukan sebab LALAT yer, blog saya mana ada lalat, semua readers kat sini baik2 belaka :p kan kan kan... ececece... sebabnya biarlah RAHSIA... papa nak shopping plisssssss...

walaupun saya dikurniakan kesabaran yang tinggi (cheh sempat lg puji diri sendiri), tp itu tak bermakna saya tak reti marah, saya tak boleh marah..

sori uols, dah janji tak buat entry mcm ni lagi, tp dengan buat entry mcm ni sebenarnya... adalah satu terapi buat saya, bila saya buat entry, bila saya baca balik, dapat memujuk hati saya yang sedih ni huhuhuhuhuh

mencik tau!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

sHe pHa said... [Reply to Comments]

ala akak.
it's oke kalo kdg2 nk temper pun.
kan kite ni manusia yg dikurniakan berbagai2 perasaan.
hidup ni biasela.
kdg2 happy.
kdg2 marah.
tp org harap akak sentiase gembire.
sbb kalo marah2 kurang cantik.
kalo senyum lg cantek.hihi.
nisa senyum comel.
ceria2 sokmo oke akak.=)

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hehhehe..bengang..bengang pun sempat tu ajak husband g shopping..yes..shopping terapi utk kita bengang..go kak..go shopping!! yeahhhh

hUmmY said... [Reply to Comments]

sme pon mengalami tahap kepanasan ati yg tinggi!

oh..~

nn said... [Reply to Comments]

vp..apa guna blog kalo bukan tempat tuk meluahkan perasaan kan...apapapun...senyum sokmo...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

lorhhhh..
akak, jgn sedey2 yek.. luahkan aje ape pon.. dis is ur blog kan.. xpe .. mlm neh kita conference yekk..sesi membuli akan berlangsung ini mlm.. seyes.. dia ckp nk join =P

cendawanintim said... [Reply to Comments]

lorrrrrrrrrr, pesal nih???pasal opismate ker??

sabar ok..banyakkan sabar..

pas soping ajak en. laloque pi yamsenggg!!

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

Betul... apasalah nyer sesekali lepas geram... yang penting release!!!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tak per..blog kita kan...ibarat cam dairi...segala luahan hati leh ditulis...janji lepas tension..kan..kan..kan...

zack_u said... [Reply to Comments]

oit2...
pesal ni???
meh stoli moli...
ym ym ym!!
hahahaha....
tp sile jgn riak ok...
hahahahaha!!

laloque said... [Reply to Comments]

xper... ini mlm kita pi jusco... bukan setakat sopping... kita layan wayang cite SEPI... kita bawak nisa sekali... kita enjoyyyyy!

sHe pHa said... [Reply to Comments]

wahh.
bestnye la dpt hubby mcm.hihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^