Follow Viruspadu

Tuesday, July 01, 2008

super ring

super ring ni kan, ada dari kita kecik2 dulu kan, dulu kan kalau mamak roti yang datang ngan moto hon2 depan rumah kan, igt lagi mesti kejar2 moto tu, nak beli jajan kan... (kalau ada duit lah) dan salah satu jajan feveret, nilah super ringgg....

dan yang paling tak boleh lupa kalau makan super ring ni, mesti wat mcm ni, masuk satu2 dalam jari kan hahahahaha

dulu kan, dapat wat mcm ni, nikmat giler okay, terasa riang jer hati, sambil eksen2 ngan adik beradik wahahahahaha

so sekarang, masa untuk saya ajar nisa, cara2 untuk masukkan dalam jari jemari yang tulus mulus ini ewah

sape nakkkkkkkkkk???? meh amik kat jari ku ini :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

mica@tetty said... [Reply to Comments]

amboii2 mkn kopok tak ajak kita pon..kita ader jual voucher ..moh le jengok blog kalau berminat
mica-tetty@blogspot.com

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

PUAN VP!!!!! baru smlam blasah ini super ring!!!!! lazat yg hamat sgt!!!!! uuuuuuuiiii dasaaaattt!!!! mmg pilihan jajan dr kecik!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

mama nica nyerr notty ngalahkn nicha....

lindosh said... [Reply to Comments]

super ring neh mmg wat org ketagih je kan

ratna said... [Reply to Comments]

he he he he... mengimbau kenangan kanak2. dulu kita pun mkn gak tp yg tak tahannyer gigi jadi kuning la youuuu... aduh..teringinnya nak mkn tp tak leh..ada baby dlm perut.

laloque said... [Reply to Comments]

gue suka lempeng ngan ubi bakar jer

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

erkkss...x mo arr ajar anak makan junk food..nnt die x nk makan nasikk pulok !huhuhu!

***tp,super ring mmg kegemaran patik tu tuanku !hiks ! :D

nizafauzi said... [Reply to Comments]

tingat kat super ring tu..kalo makan cam ketagih plak..hikss..

comel la pulak masuk kat jari jemari tu..cube wat kat nisa plak..ekekekee..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^