Follow Viruspadu

Wednesday, July 09, 2008

susun menyusun

layan gambar ajer la yer, saya tak berapa pandai lah uols hias2 ni, so saya main belasah letak dan buat ajer lah, takpelah kan, buruk2 pun hasil tangan sendiri kan, puas hati la... buruk2 pun mata sendiri yang tgk hari2 ye tak :p

takpe lama2 sikit pandai la kot, ubah sikit2, mula2 buruk, lama2 cantik la kot :p

**pujuk diri sendiri**

bunga2 yang saya beli itu.. walaupun tahu bunga2 itu bakal mengumpul habuk :p


assistant yang very the comot



letak sini dulu lah yer, frame dan pasu bunga ni, gambar ape nak letak pun belum fikir lagi


see, lapik tu saya tiru faina hihihihihih


lepas tu saya susun few koleksi kat dalam kabinet kaca ni dulu


boleh la kot mcm ni kan :p


pastu saya paksa en.laloque lekatkan kat dinding benda alah yang weols beli hari tu


saya ngan nisa yang muka dah compang camping uols


apasal senget ek, ni seni ke hape ni en.laloque... erm... belasah ajer lah... :p


nanti dah lekat wallpaper nanti, kita fikir lain plak ek :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cantek da uma sis..perfect!!

nn said... [Reply to Comments]

vp...dah cantekla tuh.sejuk jer mata nn memandang...lagi sekali nn nak habaq mai....CANTIK...CANTIK...

=ll miss teru ll= said... [Reply to Comments]

hai sis.. nih 2nd time tinggal jejak.. LOL
cumel la itu assistant..
nway sye slumber link url sis to mine.. ampun~~

risanur said... [Reply to Comments]

asalkan kita puas hati apa yg kita buat..

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

bravo..bravo.. teruskan usahamu yang murni.. umah kitakan.. lantak pi orang nak kata apa.. hiks..

ratna said... [Reply to Comments]

wah...dah byk koleksi dia. anyway, cara susunan dlm kabinet tu nampak kemas dan baru la nampak koleksi.

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

vavavavavava... sgt baik punyerrrr... hehhehehehe misti kembang je hati kan nengok hasil tangan kita sendri.. ;D

nizafauzi said... [Reply to Comments]

cantek cantek... i loike!!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^