Follow Viruspadu

Wednesday, July 16, 2008

tambang murah

uols perasan tak iklan kat atas ni ^

~ harap2 ada lagi iklannya, takut depa dah kuarkan plak

saya dok2 klik2 iklan mas tu mcm best la pulak

lepas tu terus YM en.laloque

sekali dia pun berminat, katanya dia awal2 dah klik dah hihihihih, mcm paham2 ajer kan

"papa tgk, yg ke kuching sume dah sold out, alang2 murah kan, papa kira 2 dewasa 1 bayi, baru 300 ke serawak, tp sure tarikh dah soldout"

best aaaaa, uols tak nak bercuti ker? sape anak2 dah beso mesti best giler jenjalan

saya ada borak2 ngan roomate saya, umur roomate saya ni kan senior, so anak2 dia dah beso2 lah, dah masuk U segala kan, dia pesan kat saya

"kalau nak ajak anak2 jalan2, waktu anak2 kecik mcm ni lah, bila dah masuk sekolah menengah, dah beso2, dorang bukan nak jalan2 sgt ngan kita lg"

betul la, saya setuju!, tp saya dah beso2 pun ikut jer kalau family saya nak gi bercuti hihihihih

so, apa lagi uols, jom bercuti

ewah, mcm egen cuti2 malaysia la plak

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

rozeela said... [Reply to Comments]

akak mmg suka berjalan2.. so, anak kecik2 pun akak angkut jugak.. haha.. aku suke berjalan weekdays coz org tak ramai.. so, time tu makpaknya apply la cuti...tapi bila anak dah masuk skolah rendah, akak jln2 time weekend, public holiday n school holiday je la.. tapi azab nya nak dpt hotel time tu... dah la tu.. mahal plak.. so, moral of the story, berjalan puas2 time anak2 lum masuk skolah lagi..

ceera said... [Reply to Comments]

nak suh ciput book la.. kata nak honeymoon, hik hik hik...

Yani Yusuf said... [Reply to Comments]

zaimah...mmg betol..time anak kecik ni pi la jln...frankly, antara sabah n sarawak..saya suka sabah the most...awak leh naik bot pi pulau2...masa saya pegi Putri baru sethn lebih gak...awak bukak tgk pic kat fp saya...kat sarawak awak kena pandai cr travel agent yg leh bawak merata....pape pun...sila la bercuti2 malaysia...:D

laloque said... [Reply to Comments]

kita nak bercuti kena ingat pantang larang keluarga kita... kena cari tmpt percutian jauh dari laut...

Miss aiza said... [Reply to Comments]

akak...nape tak try air asia..compare kan ngan MAS, before akak p memana..normally saya gune air asia, tunggu die promotion. Air asia akan anto email. so kte akan tau promotion bile. And die ada set travel period, means kte leh simpan budget sblm p travel.

~dyla~ said... [Reply to Comments]

cari tarikh yg sesuai juga kalau nak pi cuti2.. coz kalau kene asik ujan je dah tak best....

memang best gi cuti. lgpun nica dah pandai mcm2. mesti dia suka..

nway, selamat cuti2 malaysia!

Intanaziela said... [Reply to Comments]

kuching best tau mmah...pi jangan tak pi...memang best







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^