Follow Viruspadu

Tuesday, July 29, 2008

teringin

saya teringin nak gi gym laaaaaaaaa.........

best ke???

tgk blog EJ pegi gym bagai, mcm best gilak jer, tgk kat tv pun mcm best jer,

teringin teringin teringin

kek somban ni, mano Gym ek? idakla teman tahu

papa jom nak tak?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said... [Reply to Comments]

wahh..nk ke gym erkk

laloque said... [Reply to Comments]

gym rakyat ade kat rahang tu. nanti kita gi la...

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

kalau tak silap kat taipan, senawang pun ader kan,,, aerobic pun okey la mah,,, :)

Umi Mia said... [Reply to Comments]

gym yg gomen or majlis perbandaran punya selalunya ramai lelaki jer...tak syok...

takat ni gym paling best..Clark Hatch..try ler..trainer pun baik, swimming pool pun ada..bayar pun takat 100 jer sebulan..(ceh..aku promote baik punya..mcm keje situ lak)..pernah masuk sebulan pastu..tak tahan sbb selalu balik lambat umah....ralit sangat....hehe

mummysyafie said... [Reply to Comments]

kiter pernah gi gym sekali je..pastu give up dah..penat arr.tapi ni gym opis tau..biasalah gym gomen ni mesti tak cukup peralatan

pearlEJ said... [Reply to Comments]

pegi jerkk imah... haa mcm umi mia kata tu.. ej pun pegi clark hatch tau... tak mahal sgt...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^