Follow Viruspadu

Monday, July 07, 2008

tertumpah sudah

sabtu lepas weols balik cheras, lama jugak weols tak balik, ada dalam 2 ke 3 minggu mcm tu kan, itu dah kira lama dah tu hikhikhikhik... rasanya kalau saya tak balik lebih dari sebulan lamanya, mau kene perli "amboi lamanya tak balik, dah lupa jalan balik rumah ke" ataupun "haaaaaaaa tu dia, puteri dari kayangan baru sampai, jauh no kayangan tu kan, tu yang lama sgt tak balik tu"

hahahahaha sengal, tp saya dah biasa lalalalalala

weols gerak dari seremban agak lewat, sebab nisa tido lor, kene tunggu dia bangun dulu, rasanya dalam kul 2 lebih mcm tu, dalam kul dua tu harus melapar bagai nak mampos okey, giler punya lapar, so mcm biasa, weols akan benti kat RNR dulu lah... senang sikit kat sini, sekali jalan jer

en.laloque order makanan mcm 4 orang makan hahahaha, kalau orang dok jeling2 pelik pun, ada saya kesah... pedulik hape kan... bihun sup 3, meegoreng+telur 1...

sbnrnya saya nak ceritakan benda lain... hahaha

saya nak tunjuk kat uols betapa saya buat muka selamber rock masa en.laloque tumpahkan air soya di tengah2 orang ramai ni

adoiyaiiii semua orang pandang jer, orang kat keliling lah

en.laloque cover malu... hahahaha

"eh seb baik tak kene suar papa"

saya tahan gelak ajer, penat mama vogue2 tau, sekali papa tumpahkan air pulak hahahaha


nisa paling berjaya buat muka dek dia... hiks, dia makan buat donno jer

tapi yang pasti tiap kali cleaner lalu jer, dia jeling, lalu lg cleaner lain jeling lagi

agaknya dalam hati dorang... "alamak buat2 tak nampak, biar sipolan yang lap lah" hahahahaha... nasib korang lah yer

kalau tak anaknya wat sepah, bapak nya pulak buat hal, later2 mamanya pulak lah... hiks :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

starstar said... [Reply to Comments]

hehe
semue bertolak2 xnk lap eyh.?

ceera said... [Reply to Comments]

andak lagi selamba.. siap amik gambar lagik.. haha

nizafauzi said... [Reply to Comments]

hahaha..mmg cumil la kamu sekeluarga..hehehehe...

akak, mane u pink my heart episode 13..lame tunggu dah ni.. :)

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

haha....camner lah leh tertumpah neh ek...


:)

rasp said... [Reply to Comments]

hehehehehe... skali skala biarlah ibubapa plak buat salah..asyik anak2 je...heheheheh

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

lalok sila belajar buat muka selamba ngan nica ye...

ratna said... [Reply to Comments]

dulu.... masa anak saya kecik mcm nisa, selalu jer jadi cam gini. byk betul benda tertumpah. paling best bila air sejuk yg ada ais tertumpah kat dlm nasi saya. anginnnnn jer... tp control.

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

er...mcm sgt malu yeh....nasib buleyh cover di sebalik nica....hiks!~

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehehe takpe, takpe nanti cleaner tu xde kije plak kan.. sesekali baru happening lap air tumpah.... muehehehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^