Follow Viruspadu

Friday, August 08, 2008

08.08.08

hari ni 08.08.08 jam 08.08 minit

takada ape pun, saje nak buat entry

nak jugak hahahaha

mesti ramai yang amik tarikh hari ni buat majlis nikah kan

buat yang tarikh lahirnya hari ni, selamat hari lahir
buat yang tarikh nikahnya hari ni, selamat ulang tahun perkahwinan

dan pada sape2 yang takde pape yang special hari ni,

SELAMAT HARI JUMAAT

ESOK CUTIIIIIIIII... KITA ENJOY

oh yer sebelum terlupa,

adik ipar saya punya kenduri kawen ahad ni, 10 ogos ni, jadi saya ambil kesempatan ni nak jemput uols dtg lah kemajlis kenduri nya di rantau, negeri sembilan

siapa yang sudi hadir, roger2 saya kat emel ek, nnt kita pass2 alamat yer

saya akan buat proper invitation nanti esok yer, sabtu lorrrrrrr...

ok daaaaaa...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

haqeeliza said... [Reply to Comments]

best tarikh ni... hari ulangthn my dad yg ke 58, b'day anak my room mate wani, uum yg ke 3.. u kenal wani kan mah?

mama ranggie said... [Reply to Comments]

insya-allah,kalo aku sihat,aku dtg ya mah..ko fhm je lah keadaan aku skrg..x taulah lain anak,lain caranya...mabuk plak kali nih...

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

today is my lastday....keep in touch deh!

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]

tima kacih la yer sbb wish me hepy enibeseri walau tak mention name!!
hahaha....statement apakah ini ye!!

tp mmg arini anniversary sy yg ke 4thn.. mmg lawa jerr angka nihh.. tp time sy kawin dulu 8.8.04 ler plak!! huhuuuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^