Follow Viruspadu

Tuesday, August 05, 2008

...

dah beberapa minggu

saya rasa betul-betul takde mood kerja

datang kerja rasa malassssssssssssss amat

buat kerja rasa malassssssssssssss amat

ini tak kena itu tak kena

budak opis maybe perasan, muka saya moncong jer, tak ceria mcm dulu :(

apa ni weiiiiiiiiiii... tak best la perasaan mcm ni

down......................................

|
|
|
|
V
V
V
V
V

terasa macam nak berhenti kerja jer

terasa macam nak amik unpaid setahun

terasa macam nak mintak tukar

erm...

***BLUES***

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Just the 2 of us... said... [Reply to Comments]

Vp..

sama la kita.. bila la saya nak dapat sumber inspirasi ni.. busan busan

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

me 2......ouchhhh!!!...borink.....

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

pregnant kot ekk?
;)

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

rileks..hidup perlu diteruskan..loan kete umah perlu dibyr..tanggungan sume itu! ahaks!

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

suggestion..marila kite pi cuti2 m'sia..hehe..tenang2kan jiwa kite sume ye..

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

nape neh kak VP
ade probs kat tmpt keje ker

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

wa... ini nak kene pergi bercuti supaya bleh bermotivasi balik..

Er.. en. laloque teruskan tugasan anda..

Wynn Yasser said... [Reply to Comments]

nape mah?
takyahla unpaid leave sampai setaun. boring mah... Aku ni sampai sakit2 badan sbb baru start balek ni ha.. Sobar yola... Kalau tak suke, mtk je tkr jab cepat2. hehe..

IbuAfiqah said... [Reply to Comments]

sama la kita kak vp...busan keje..
rasa n p bercuti anak kecik lg..
aduhai......
any suggestion kak vp ape nk buat???

pearlEJ said... [Reply to Comments]

hurmmm... awat haaa?? ada masalah ekk kt tmpt skarang??

m@m@ m1mi3 said... [Reply to Comments]

meh keje ngan kiter meh... hehehe

tamo tensen2.. sabar ek... nyway, wish u luck...

umieadam said... [Reply to Comments]

sabar ye mah..
kuatkan semangat tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^