Follow Viruspadu

Monday, August 04, 2008

cubaan berpuasa

dah beberapa tahun saya tak dapat berpuasa

2005 - mengandung alesha ~ puasa jer satu badan menggigil nak pitam
2006 - mengandung nisa ~ sama lah...
2007 - gastrik yang teruk (sbnrnya batu dalam hempedu)

jadi banyak puasa yang MESTI saya ganti

kene bayar fidyah la jawabnya tiap2 tahun :p

untuk sesape yang tak tahu berapa dia kene bayar fidyah klik sini, siap ada calculator lg

jadi, saya bertekad untuk puasa hari ni, wish me luck bebeh, harap2 kesihatan saya mengizinkan aminnnnnnnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

caiyok zaimah...semoga berjaya menjalani ibadah berposa..dgn lancar ari nie.

IbuAfiqah said... [Reply to Comments]

thanx kak vp...pasal entry nie.manfaat utk irnie utk kira fidyah..last year lgsg xdpt nk posa masa ngandungkan Afiqah.huhhu.
anyway selamat berposa tau...

umieadam said... [Reply to Comments]

Selamat berpuasa

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa ganti vp...

Aizura said... [Reply to Comments]

jom posa sama2.. sy pun posa gk ari ni.. last week dh posa 5 hari berturut2.. :)

no need to reveal said... [Reply to Comments]

VP camne ye...simptom batu dalam hempedu tu...kita pun memang ade gastrik tp lately ni memang agak teruk sket..tak leh salah makan sket...hmmm

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

Puan VP...insyaALlah...banyak hikmah di sebalik yg berlaku....kite sentiasa doakan kesihatan puan VP......

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

selamat berpuasa ganti...

Gina said... [Reply to Comments]

zaimah...
thanks for the info yer....
banyak tul nak ganti nie...rasanya mmg tak sempat.
semoga zaimah tabah untuk berpuasa pada tahun nie.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^