Follow Viruspadu

Thursday, August 21, 2008

dilema pencinta PINK

"eeeeeeeeeeee.... ko minat pink ke?"

"takde ke kaler lain ko nak minat?"

"pening la aku tgk kaler ni?"

"gedik okey minat kaler pink?"

"awwwww pink ke? tak sesuai ok!"

"ko igt ko minat pink ni, ko berangan lembut sgt la?"

"apahal haaa ko minat kaler ni, konpius aku?"

"eeeee gelinya aku"

"mcm adik2 la weiiiiiiiiiiiii"

"aku fobia ngan kaler ni, tolong jauhkan dari akuuuu..."

"oh tidakkkkkkk... tolong pilih kaler lain boleh!"

anda tidak akan dpt ayat2 di atas jika anda pencinta kaler selain PINK

sekian

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

24 komen[s]:

Cik Oren said... [Reply to Comments]

ehee..akhirnye sy jumpe blk mama alesya..dlu time study slalu bace fotopages mama alesya..skang da koje mama alesya da ade blog rupenye...best2..

kolakolakila said... [Reply to Comments]

herm...pink sinonim ngan lembut...
tapi jangan sangka....
yang lembut2 ni leh gegarkan dunia wooooo

no need to reveal said... [Reply to Comments]

tak kisahla..kita pun peminat tegar warna pink..tak kisahlah org kata apa..asalkan kita happpyyy....hehehe

fara mustapha said... [Reply to Comments]

pink is one of my fav color 2....rasanyer terpulang kat diri memasing ler nak minat color apa pun kan...hehehh....

edrina said... [Reply to Comments]

pink tantek aper... pedulik apa org nak kata janji tantek hiks

~dyla~ said... [Reply to Comments]

apesal ek dorang lemah sgt kaler pink... kan cantek je kaler pink tue..

pearlEJ said... [Reply to Comments]

erkkkk... betul ker sampai mcm tu skali?? kite tgk pink okeh apee... ermmmm.. pelik betul...

Ceera said... [Reply to Comments]

over ok andak...

rasanya takde la sampai cam2 sekali... hiks..

tapi memang geli ok..

Red Mummy said... [Reply to Comments]

x kisah warna apa pun mah...

bukan warna jadi issue, sesapa pun berhak untuk pilih warna memasing

dan apabila orang x suka dengan warna pilihan kita, makanya ayat2 tu pun kuor

pink itu lembut
merah itu garang
x semestinya x boleh berkawan

kita kan contoh terdekat

bayangkan lah pula bape puluh ribu ayat hina yang akak kena dengan hanya kerana meminati merah

kita hormat orang dengan warna pilihan orang itu, makanya kalau org tidak boleh hormat dengan warna pilihan kita, siapa kita nak argue kan. janji kita aman ngan warna yang kita suka tuh

risanur said... [Reply to Comments]

masing2 ada color yg tersendiri utk diminati...jgn la kutuk warna yg orang lain minat...dah memang dia minat itu color...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

tu semua ayat orang2 yg jeles terlebey sudaaaa...heheh

nizafauzi said... [Reply to Comments]

warna pink tak bersalah...

jangan judge color itu mcm2 sebab tone nye lembut... errr..lembut pun salah ke ek??? abis kalo itam ganas tu cane?? huh

saye juga suke pink... :)

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

itulah nama nyer manusia mana bleh tengok org lain senang..... saya minat color ikut angin..kakadang merah, pink, coklat...mecam2 lagi la... tu nama nyer tak der pendirian plak ker??

ratna said... [Reply to Comments]

ala..relax la..kalau nama pun pompuan, normal la tu kalau minat kaler pink.. ye tak vp. yang diaorang nak konpius2 ngapa?

yayan said... [Reply to Comments]

cool cool ju bunyik menjeles okay.. suke la kan nak warna ape kan.. bukan mintak duit die pun...

supermummy said... [Reply to Comments]

tpkan kalau pompuan, bukan mmg normal ke suka pink..konfius pulak kalau yg mengata..lain la kalau yg minat pink tu lelaki..baru la ada point kot..mcm2 la orang2 ni

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

sy suka kaler biru.. tp kalo lelaki suka kaler pink.. ikut suko dio la.. miahahaha..

sHe pHa said... [Reply to Comments]

org slalu kene,

"xde kaler len ke hg nk minat?"
"mcm bdk2.sume pink.purse pink,handbag pink,jam pun pink.penin aku tgk"
"pink kaler mcm kaler B**I"


smpi mcm tu skali tau akak vp.huhu.
so what.ade aku kisah?
biarkan je.lama2 diorg penat,diorg stop la.hihi.
malas je nk biseng bile diorg pun ade gak beli brg2 pink.
jeles la tu kite ade trademark yg sgt kiut.hihi.

p/s- igt nk beli facemask n suar paintball kaler pink.wee~

sarinawati said... [Reply to Comments]

eeeeiii kiter suker laa warna pink... pedulikan laa org yg x suker pink tu.. khihkkkhihkk
idup pink..pink..

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

ala tak kisah la kaler ape pun kita suka kan..asalkan kita happy..
sy pun peminat kaler pink tau..hehhehe..sweet kan..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehehe..yeke? ade gak org camtu ek..
ske ati la nk minat kaler ape pon :D

Mya said... [Reply to Comments]

betul. kita punya hak untuk pilih dan suka warna apa sekalipun. tu la, tapi pelik la dgn manusia nie. kita suka pink pun diorang jadi kan isu..

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

janji kite hidup bahagia..tak yah kisah ape org nk kate..

achee_b165 said... [Reply to Comments]

color nie memainkn peranan pnting,
as a designer sy rasa xkisah la color pe pn dia ada fungsi masing...

klu dunia ni ada 1 rona jer... mau pitam jd nyer...

so hormatilah org lain...suka ati kita la nk suka rona pe pn? ada mintak duit diorg ker??

~mamaREDZHA~







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^