Follow Viruspadu

Thursday, August 07, 2008

fungsi kamera

model: enset pink baru saya, dan lipbam saya :p

saje la nyah, saya dok belek telek tekan kamera canon saya ni ha, rupanya function dia byk giler, saya dok guna auto sokmo kan, malas nak belek tertelek2 kamera ni lama2, tau klik tranfer pc, dah hiks, janji ado!

so try la, function ni jadi ape, itu jadi apa

rupanya byk giler boleh buat, igtkan kamera besar bagak tu jer yang boleh, rupanya ini pun boleh la nyah, tp mcm meleceh la sikit, tp nak seribu daya kan, taknak byk la dalihnya :p

ni yang saya try2 la, yang biasa2...




ada lagi, tp tak sesuai la saya try kalau model dia itu je kan,

maybe kalau kat luar2, pemandangan ke ape ke kan, boleh la try yang lain, adjust color, adjust cahaya wahhhhhhhhhh... boleh leka dibuatnya

nanti saya nak try la :p

kamera: canon ixus 70

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

VAGG said... [Reply to Comments]

nak satu!ekekeke

KV said... [Reply to Comments]

kv pun tau guna auto je. Baru tadi belajar guna micro jika nak fokus dan terang. Jakun weh!

atty's said... [Reply to Comments]

godeh zaimah..jgn tak godeh

rasp said... [Reply to Comments]

mmg byk function dia.. hubby i kekdg malas nak suruh i snap pics sbb i nak godeks2 dolu..dia suka pakai auto je! pose, snap selesai *ihiks*

pearlEJ said... [Reply to Comments]

hihihi sama la kiter... asyik guna auto aje kt kamera tu.. padahal giler punya bnyk function, tp maleh nk godek2... kaakakaka...

zuera said... [Reply to Comments]

salam perkenalan vp. i'm ur silent reader. saja la saya nk share web ni http://www.cupcakedazzle.blogspot.com/. mulanya nk email pd vp, tapi xtahu email address.

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

samo laaa...sgt pemalass nak mengekjassss....

mc'kie tok one said... [Reply to Comments]

nak gak!..kateku sambil menyekeh kepala vagg...hahaha...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

tomey hp PINK itu...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yupp.. digicam skang dah canggeh tak tunggu yg bagaks tu.. yg kecik, kalo seni artistik gak gambo tu.. cthnye hp pink tu kan.. i loiiikkeeeee ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^