Follow Viruspadu

Thursday, August 28, 2008

igtkan success rupanya!

igt tak hari tu saya beria2 nak buang bunyi enset saya snap gambar kan

test2 snap

.............

wahhhhhhhhh takde bunyi "kecek2 " la weiiiiiiiii

berjayaaaaaaaaaa...

sebelum tu nisa main enset, en.laloque la ni kasik, ntah hape la si nisa picit2 kan, terus berjaya hilangkan bunyi "kecek2" bila snap gambo

besttttttt rasa mcm nak lompat2

terer okey nisa, boleh jd hakes! hahahaha

tp lepas tu

kring2

"helo! helo! helo!"

cissssssssssss org tak dengo suara saya!

off dan on kan balik

test call,

ok success, org leh dengar dah

test snap,

"kecek2" bunyi nya

CISSSSSSSSSSSSSS...

hihihihih

nampaknya kene try jugak la
" Blogger kambingx said...

salam,

Puan leh try method kt link neh, tapi kena hack symbian. Biasa klu hack symbian neh, warranty void :D

http://symbianism.blogspot.com/2008/08/kill-camera-sound-alternative-method-if.html"

~ sape nak cuba dulu???

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

1 komen[s]:

d'frinksh said... [Reply to Comments]

hahaha...same prob here...
tp kalo bebetol nk amik gamba senyap2, contoh nk sekodeng org, tukar profile, pakai "silent" laa...dgn bunyi snap2 tu skali xdek
tp cam leceh la, kene tuka profile kn







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^