Follow Viruspadu

Sunday, August 24, 2008

ini hadiah untuk danial

sebenarnya, saya mcm blank, tak tahu nak bg hadiah ape kat danial ni

sebab ape, dia lelaki kan, pastu dah sekolah rendah

takkan la asik nak kasik permainan jer, mcm ala2 boring jugak, pastu, keje ko asik mainnnnnnn je ngan nyel (nama manja danial adalah nyel)

so, mulanya saya nak beli sesuatu yang bermanfaat la sikit kan, mcm buku ke kan, tp kalau buku cerita takut dia tak minat... tak pelah, makandak rasa benda2 ni ok la kot kan, sambil belajar sambil hepi2 sambil menjana pemikiran menjadi kreatif gitu,

yang pertama:


haaaaaaa... mcm best, boleh kaler2 batik, kaklong kakngah pun boleh join kaler sekali, tp tak tahu la rumah makpak ko mcm mano lepas tu kan, kalau habis dinding2 pun dia kaler, maaf la yoooooooo, ampun kakkkkkkkkk

dan yang ni saya suka

tp buku mcm ntah hape2 kan, mcm tak best, tp BESTTTTTTTTT ooooooooo

buku kapal terbang ni... meh tgk dalam ada apa...

mula2 muka surat depan dia tulis la pasal kapalterbang sume kan, tp kat belakang2, dia ajar wat sekali... maksud saya, kapalterbang kecik2 tu,

nampak ni, boleh tanggalkan2, pastu sambung2kan


ada byk jenis ... mcm best, budak2 lelaki minat kot, sbb en.laloque pun mcm minat jer :p

jadi saya rasa benda2 mcm ni elok untuk budak2 sekolah rendah kan... erm

harap2 nyel suka la yo

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

-Misztake- said... [Reply to Comments]

ok dh tu..
lain dr yg lain..

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

macam nak jek buku kapal terbang tu !

laloque said... [Reply to Comments]

buku tu, bab awal dia cita pasal kapal terbang, elok tuk pupuk minat daniel tu jadi pilot nanti... kat belakang baru ada kapal terbang kertas tu

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

boys ni walau dah skolah mainan tak leh tinggal.. ok jer.. speshly kalo ada nama ben-10, otoman, masked rider... hehehehe...

Amira Zafirah said... [Reply to Comments]

eh eh, yg batik tu beli kt mne yee?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^