Follow Viruspadu

Thursday, August 07, 2008

kadang2 tension jugak

kadang2 tension jugak saya

maaf sgt yer

saya bukan selalu depan pc walaupun saya on YM

jgn la merajuk kalau saya tak balas YM

jgn la merajuk kalau saya lambat balas email

jgn la sentap benda2 kecik2 ni, adoiyaiiiiiii

saya cuba sedaya upaya okey, uols pun tahu kan, ada ke pernah kena marah ngan saya kalau YM saya, takde kan,

tp yang best tu, ada yang paksa2 saya jawab YM dia lah, ada yang siap menduga la, kata itu ini lah, adoiiiiiii, saya pagi petang meeting, apakah daya saya, chewahhhhhh,

sabo jelah

uols pernah kena tak mcm saya ni???... seb baik saya ni penyabar orangnya :p, inilah teguran paling lembut yang boleh saya buat, rasanya kalu orang lain dah lazer habis tak tapis2 dah ni kannnnnnn :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

tips of the day.. invisible je YM tu cik Mmah weh... baru le xde org kaco masa bz.. hehehhehe hope it helps...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

baik nye puan VP....kalo saya kan...dulik kan aje......kite sibuk nak kene layan org plaksaya mmg tak amik pot pe'el2 org nih.....
hehhehe

darling8tabby said... [Reply to Comments]

aiyooo..wut happen la..

NieZearm said... [Reply to Comments]

wat tak nampak je la.. aku pun biasa gak kena camtu. dah tetiba ade keja, x smpt la nk tuka status kt ym tu. so biarkan aje la. aritu ada jugak kawan lain tolong jawabkn. kebetulan dia tumpang duduk kt tmpt aku. br pening org yg ym tu.. nasib la kn.. hehe..

haJa*darLingZ said... [Reply to Comments]

den x glamer mcm awk..tu yg xde dpt msg kt ym mcm bnyi mndesak ke ape ke...hehehe..xpelah..kdg2 org leh tfsir mcm2..yg tau hnya kite je

mummysyafie said... [Reply to Comments]

kalau kiter, kiter on ym time ada kat dpn pc je..sbb kat tmpt kiter tu byk budak nakal. then orang bebas kuar masuk bilik..mmg takut.

tapi skrg kat opis, takleh ym dah..kena block. bagus gak la...sbb leh concentrate wat kerja







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^