Follow Viruspadu

Friday, August 01, 2008

kalau uols ternampak

tolong tolong

help help

gambar ini saya curi dari blog EJ :p

saya bekenannnnnnnnn betul, walaupun bling2 dia giler over hahahaha

saya ada mintak tolong EJ surveykan harga, tq EJ, melayan saya hihihih

erm, nak mintak tolong uols yang duk KL, kalau ter ter ter nampak casing bling bling ni kan, tolong bgtau saya kat mana, senang saya ajak en.laloque terjah sana :p

plissssssssssssssss :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

uiks!! why me???

Being Normal said... [Reply to Comments]

Vp, nampak bling2 nyer memang meriah tapi tak sesuai ler kalau nak pakai kat opis, kalau I ternampak will let u know

no need to reveal said... [Reply to Comments]

wah memang meriah ehhe..kalau kita ade jumpa..i will let u konow..hehe

atty's said... [Reply to Comments]

wah bling2 gitu..
kalo kty ternampak nanti bagi tau zaimah

peej said... [Reply to Comments]

yg dah siap x tau la..
tp bling2 utk di lekat sendiri ade la..
tp kan..x bagus la..sbb gam die x kuat..
nanti akan tercabut2 n bergerak2..so akan memburukkkan hp..
dulu noy n jonet pernah try..pastuh nyesal..memburukkan hp..
lama2 dorg kene tanggalkan satu2..
jadi kene..dah la jadi melekit2 gam tuh..


tp x tau la if yg nih bagus punye..
pakai batu swarovski ke apa kan..
kalau mgm tuh mmg lawa n cantik la..;p

croft said... [Reply to Comments]

rasa cam ader ternampak kat low yat. tak sure la tingkat berapa, rasa floor yg byk phone tu.

Zahiela Zahari said... [Reply to Comments]

mmah..kat pertama kompleks pun ado..ade satu kedai nyonya yang jaga..tp die pakai batu swarozki tu..harga die..mahal le..cam tak berbaloi nak beli..tp kalo awak minat..pe salahnya p tgk2 kan...

M I S Z T A K E said... [Reply to Comments]

vp,
benda bling2 tu ada yg dah siap jual dlm paket..
cth: rama- rama. kalu bli, kita tampal sdiri je..
kalau nk buat kt kedai, mmg byk pilihan..
cam yg zahiela kata.. kalu guna swarozki mmg mahal..
ada gak dia guna batu yg cam berlian kat tudung tu..
kt pertama ada.. kt lowyat pun ada rasanya..

pearlEJ said... [Reply to Comments]

nanti kiter survey harga,kite bgtau ekk..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sungai wang sis....

Amira Zafirah said... [Reply to Comments]

kak, pegi je kat Low Yat Plaza, orng tu siap bule design kan lgi taw. i mean, bule buat design ape yg kakak nak :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^