Follow Viruspadu

Tuesday, August 05, 2008

kek pink

saya dok borak2 ngan member saya, dia nak beli kek sempena besday anak dia, so saya cadangkan cupcake anna tu la kan, dah tu mmg sedap sbb tu la saya promote yer :p

dalam pada tu, saya click la link2 yang ada di blog anna tu, sekali terjumpa lah kek ni

pehhhhhhhhhh... best gilak la kalau dapat kek mcm ni, terus saya YM ceera, suh dia tgk, kot2 la dia nak tempah kek kawen nanti kan :p

kalau uols pun minat, boleh klik kat blog dia http://blog.pinkcakebox.com/

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

Wynn Yasser said... [Reply to Comments]

cantek dan sungguh megujakan.
i laikeeee

pearlEJ said... [Reply to Comments]

yer arrr... comey2 laa kek dia...

middaygeo said... [Reply to Comments]

mak aiii chantik nyer
aku pun tgh giler cupcakes skrg ari-ari bukak FP tokey kek cawan

supermummy said... [Reply to Comments]

sungguh comel cupcakes pinky!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^