Follow Viruspadu

Thursday, August 14, 2008

kelakar dan kreatif

email ni saya dpt dari kakak ipar saya, kreatif giler nyah :p

Saat indah awal perkahwinan....

Teruna : Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama
Dara : Apakah kau rela kalau aku pergi?

Teruna : Tentu tidak! Jangan sesekali kau berfikiran begitu!
Dara : Apakah kau mencintaiku?

Teruna : Tentu! Selamanya akan tetap begitu!
Dara : Apakah kau pernah berlaku curang?

Teruna : Tidak ! Aku tak akan melakukan hal seburuk itu!
Dara : Mahukah kau menciumku?

Teruna : Ya !
Dara : Sayangku......!


Sesudah 5 tahun perkahwinan.....

Korang baca dari bawah keatas pulak.....hehehe =)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hahahaha lawak gilaaa....
tp xsuka yg part 5thn kemudiann..
tersgt kurang asam!!!

~BEE~ said... [Reply to Comments]

best2...release tension tghari buta nih...hehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said... [Reply to Comments]

hehhehe...kretipp soklan n jawapannyerr

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hiks.. lawak aa..... but somehow ada jugak yang melaluinya in their real life... to those people sabarlah yang mampu diucapkan...

haqeeliza said... [Reply to Comments]

wakakkakakakkakak!!!! lawak lerrr!

no need to reveal said... [Reply to Comments]

lawak giler heheheh..best best

MAMA IQA said... [Reply to Comments]

gile lawak..hehe~

hanimndroid said... [Reply to Comments]

astaga....

Ms_MER said... [Reply to Comments]

kah kahh kahhh..tp ini btol kenyataan..bkn main2 tuuu

TEMAN TAPI MESRA said... [Reply to Comments]

huhuhuh ni ler dia dasar jtn pulitan huhuhuhuh... hampeh tahap max! ni..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^