Follow Viruspadu

Wednesday, August 13, 2008

koleksi buku TUN

ini antara koleksi buku2 TUN dalam simpanan saya, palingggggggggg sayang buku2 ni, konfem orang nak pinjam pun saya tak kasik ni :p, biarlah kata kedekut ke hape ke kan, pedulik hape saya, susah la kasik orang pinjam, sebab MESTI lupa nak pulang, pastu kita pulak malu2 nak mintak balik, kan kan kan

punya susah carik, saya order melalui internet je buku2 TUN ni, order kat MPH online



ada lagi koleksi2 lain, mcm koleksi ucapan dia lah.... besttt ooooooooo

tp ini dua jer saya tayang dulu, yang lain, kalau igt saya tayang yer :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

koleksi tulisan dlm blog dia (www.chedet.com) xsimpan ke yang???

pearlEJ said... [Reply to Comments]

betul2... biar laa org ckp kedekut pun, selalunya kalau bagi pinjam buku2 nih mmg selalu org yg meminjam tu 'terlupa' nak memulangkan... sakit jiwa wooo..

Maarof said... [Reply to Comments]

Sama-samalah kita peminat TDM.

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yep.... kedeks tapi janji barang kita slamat kan.. ;p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^