Follow Viruspadu

Thursday, August 07, 2008

malang yang berbau hanget

saya kononnya nak gi kenduri adir ipar saya hari tu, nak pakai la kebaya ni haaa :p

time nak gosok baju tu,

ejas kepanasan tu, saya tak penah tukar okey, mmg dok situ jer, ape ke sengal tetiba

shiiitooooooooooo....

baru pakai beberapa kali hokey, tekanan mak nyah... grrrrrr grrrrr

tu diaaaaaaaa


close up lg


ha lagi


mcm mana ek, boleh ke jahit balik uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

papa tolonggg... tensen aaaaaaaaa, nak shopping lah mcm ni (nyekkkkkkk tektik2 muhahahaha)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

cari bunga lebih amik tang bunga..lepas tu buat sulam tampal..ekeekke.

atty's said... [Reply to Comments]

cari kain lebih..tak pun..kain yg ade bunga sepdn ngn kaler ..kain tu

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

mak aih... sah tengah verangan masa tengah iron nih..hahaha.. alaa.. per susah beli sajork yg baru... shopping arr..!

aidaz biz said... [Reply to Comments]

bulehh jek jahitt balek...hehehehe....alaaa bli baru je laa ek....

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

buleh jahit.. tampal ngan UHU pun bley.. hehehehehhe... jgn tercekci dah ;p jgn marah aaaa gurau je...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

harus bole guna alasan untuk soping nih..heheh

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

aarghh...tumpang jerit skali....bj PINK itu cedera..tidakkk...canerr ekk...x ley cover da ke kak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^