Follow Viruspadu

Tuesday, August 05, 2008

my New PINK HP

tada....

inilah dia enset baru saya, PINK lagi


enset ni, saya mintah abah saya belikan, sbb dia beli boleh dapat murah sikit, walaupun saya suruh abah saya belikan, harus la saya bagi duit kat abah saya kan, takkan order pakai air liur kottttttt... penampar dapat nanti hahahahaha

"bah belikan enset andak mcm kak ida punya tu"
"oh ok, ko nak bila"
"minggu depan la bah, pink tau"
"ko nak hari ni pun abah boleh amikkan dulu"
"takpayah la harini bah hahaha"

abah saya sume tade hal punya, nak skrg pun dia boleh jer kasik setel

mulanya nak suruh abah saya belikan dua terus, satu saya satu en.laloque, tp konfem la en.laloque bukan pink kan, sian la kat dia :p


tp last minit en.laloque kata, untuk dia punya enset tak payah dulu, dia nak pikir dulu, punyalah lama dia fikir, dr tahun 2006 okey muhahahahaha, ntah bila lah dia nak tetap pendirian ntah, satu model keluar, dia minat, lain keluar dia minat, ataupun dia masih menunggu HTC tu hihhihihih

ikut mu la papa... janji saya dah ada enset PINK baru huhuhuhu

sgt sesuai ngan saya kan

oh yer, no fon kengkawan saya semua ilang sudah, save dalam fon lama, u know lah, phone lama sudah losak maar, cannot copy mar, so howww...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

21 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

wah zaimah..besh ar dpt ..hp baru..
pink kalezz lagi u..

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaaaaaaaaaahhh enpon pink!!!!! masyuuukkkk....

kalau enchik laloque nak survey survey...kat metropoint nanti ade jual hp tau...sampai 70% off.....7-10hb ni...tu pon cousin kite yg bgtau....jadi..sile sile la round round yeh

pearlEJ said... [Reply to Comments]

pink lagi okeh... kelas tauuu... :D

Umi Mia said... [Reply to Comments]

sama ah hp kita...tapi kita punya black...tak jumpa lak yg pink tu..ker casing nyer u tukar?

C!kPuanMuda said... [Reply to Comments]

camne ur dad bleh dapat murah ek? i pun tgh carik hp ni.. hp dah jahanam.. :(

rasp said... [Reply to Comments]

wah! hp pink coror tu! kena sgt dgn vp tau!

Yusrizal said... [Reply to Comments]

ooo.. pn virus pakai hp mcm saya. saya baru nak jual hp tu. tak sesuai dgn saya.. huhuhu.. sesuai ngan pompuan. sy punya warna putih..

nak surfing internet, laju gile. tapi jaga2. nanti bil tinggi..

metropoint tu kat mana?

eranazeera said... [Reply to Comments]

wah bestnyer dpt enset br... baik nyer abah VP yerk... untung badan..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wah..cantiklah mah...memang die ade kaler pink ek?nice betul...

KV said... [Reply to Comments]

bila lah kv nak beli henfon baru ni (terus pandang nokia sabun zaman tokong tonggek).
weh, duit! mari sini!!!!!

edrina said... [Reply to Comments]

eee best2 dapat enset baru..pink color lagiks.. :-)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

santiknye vp...akak pun mau! coz akaknye dari zaman dinasour belum bertukor lagi..harus akak carikkkk...

intan zura said... [Reply to Comments]

cantiklah kak
bape harga..

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

cantek hp pink vp...tambah bergaya lantas sentiasa bergayut demi menunjukan hp nan pink itew

IbuAfiqah said... [Reply to Comments]

isk2 best gler dapat phone baru kak vp...pink sehhhhhhhh.
sangat sesuai tuu...

betul kata lil^red799 tu...ada sales hp smpi 70% kat metropoint tu..metropoint kajang..

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah dpt hp baru bestnye..comel je pink tuh

sHe pHa said... [Reply to Comments]

kak VP.
saye mau menjeles~
jeles~
jeles~
jeles~

sekian~

AzuraloveNizam said... [Reply to Comments]

pink..pink..waa..canteknyer..

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wahhh pink kaler lagi..cantek!!

ratna said... [Reply to Comments]

wah...pink!! sweet..sweet..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

yeh yehh...dpt enpon pinkk...mari bgumbira ngan henpon bawuu chewahhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^