Follow Viruspadu

Friday, August 01, 2008

nafsu makan yang membuak

takde la membuak2 sgt kan

tp sebab hari tu mcm plan nak makan sikit la, konon pagi minum teh tarik lah, petang baru makan nasi hahahaha

tp mood saya ala2 weng2 skrg, asik menyentap hahahahaha ntah hape2

so tetiba terasa nak makan jer, biasanya kalau mood tak best, takde mood makan, kali ni hover lak aihhhhhhh

memula beli mee goreng + kteow goreng + teh tarik = licin
lepas tu makan ni ha... kuwah durian ni, hape nama dia, makan ngan rotiiiiiii sedap giler = licin


lepas tu makan pulak burger daging spesial = licin

lepas tu makan lg buah mangga = licin

adoiiiiiiiiiii semput guwe makan byk2 hiks

burpppp... ops ekussssssme ... lalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

peej said... [Reply to Comments]

tuh pengat durian tuh..
wahh...betul la...akak makan lg banyak..
bole jadi hari makan se-viruspadu..heheh

penghulu sham said... [Reply to Comments]

itu bukannya makan
melant**k namanya,,,
jgn marah

penghulu sham said... [Reply to Comments]

itu bukannya makan
melant**k namanya,,,
jgn marah

penghulu sham said... [Reply to Comments]

itu bukannya makan
melant**k namanya,,,
jgn marah

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

huiyoooo...manyak nyer akak makan..hohooho

mummysyafie said... [Reply to Comments]

makan banyak pun takpe...vp still slim







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^