Follow Viruspadu

Monday, August 18, 2008

pembersihan link

kat blog link saya http://vppinkytouch.blogspot.com/

ada yang tinggal komen kat komen box untuk tukar link, ok saya sgt menghargainya tau, terima kasih kerana sudi tukar link ngan saya, sbb saya pun sgt berbesar hati nak tukar2 link ngan uols semua, i kenal u, u kenal i gitu kan, terima kasih, terima kasih, terima kasih

tp yang hampehnya... ada yang kata nak tukar link, saya beria2 letak link cepat2, punyalah taknak hampakan perasaan, tp tgk2 kat blog dia, hampeh, tak letak pun link saya, tak ke hampagas tu, uols tak geram ke?

tu bukan TUKAR link cik kak bang dik oiiiiiii, tu namanya ambil kesempatan dengan kebaikan ku ini

ahhhhh... saya nak kejam2 sikit lah lepas ni, pedulik lah, nak kata poyo2 pun, tak kisah huh

lepas ni, sy tgk takde, saya delete kan jer terus... suka saya lah, blog saya kan

sekian dimaklumkan

~ terasa mcm ganas lak aih :P, tp mak ttp ayu lemah gemalai nyah :D

~ oh yer, kalau uols yang nak tukar2 link ngan sy, tinggalkan komen di http://vppinkytouch.blogspot.com/ ye :p

**update: takut ada yang salah faham, maksud saya adalah, pada yang kata nak TUKAR link tu jer, tp tak tukar pun, alah, uols paham kan apa maksud saya, ewah...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

Sikelu said... [Reply to Comments]

salam...
jangan la mare..
eh saya dah lama letak link awk tau... tapi tak nah mintak awak letak link saya pon.. :)

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]

jgn ler marah sgt..nti kan dh tak ayu..hehehe...

sy dh ada link awk kt blog sy, means bukan sy ler yg awk maksudkn kann?? hikssssss...

Mummy said... [Reply to Comments]

memang patut pun buat cam gitu mah.. kekeke ( mummy jadik batu api ko..)hehehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

sikelu,
ala... kita tak tahu yang awak letak, kalau tak, harus saya letak jugak tauuuuu... ewah

yazeda,
ahaks, hahahaha... kelakar la dia ni :p

mummy,
haaa... betul kan kan kan...

Kak Yong said... [Reply to Comments]

ehehehehehe letak..jangan tak letak..

laloque said... [Reply to Comments]

soli la mama... luper nak wat link... kih kih kih kih

fuadnis said... [Reply to Comments]

salam kenal..jom kita bertukar2 link..bleh tak??

umieadam said... [Reply to Comments]

u link i, i pun dah link u..hikhikhik..

SFKMA said... [Reply to Comments]

ahahaha..sbenanye zaimah marahkan en laloque...ahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^