Follow Viruspadu

Wednesday, August 06, 2008

PINK hokaiDO

kalau lah saya kaya jutawan aminnnnnnnnnnnnnnn doa2kan lah yer

saya nak paksa en.laloque bawak saya kat sini ahaks

hambek ko, pinkkkkkkkkkkk saje

ni kalau saya kuch kuch hotahe ni, konfem golek golek golek, taknak bangun dah ni :p



uuuuuu haiiiiiiiii... pemandangan indah sungguh, kat sini takdo kan... hiks


rasa boleh tido atas ni, lawa giler kan

pink sungguh mata hitam ku ini

gambar2 ini saya dapat emel dari misztake, tq... sukaaaaaaaa sgt dpt emel ni tau

~ada lg few emel gambar2 pink, nnt saya publish utk tatapan uols yer :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Farahanna said... [Reply to Comments]

lawanyer....
pic btul ke nie kak?
mcm karpet..
hehe =p

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

mah.. cemana nak vote ko? aku dah register dah.. tapi tak tau cemana cara nak vote...

viruspadu said... [Reply to Comments]

akak kene click be a fan
lepas tu cari video directed by viruspadu yer

tq kak

hanimndroid said... [Reply to Comments]

kak, akak ingat akak kapas ko? nampak yo gobu tu bungo2 tu, akak landing yo, truih jojak tanah tau, dusta tau bunga2an tu... keh keh keh. tp klu yo la nak golek2 tu, mmg xleh bangun tu, gile luas kawasan dia! boleh sesat!

masviona said... [Reply to Comments]

waaaa...pinky2 nyeerr...very the pink..:)
sgt cantik lah itu bunge2

rasp said... [Reply to Comments]

wow! very pink wooooo... tantik aaa...

IbuAfiqah said... [Reply to Comments]

wah2 very the pinky tempat nie kak vp..
cantik sehhhhhhhh.

aza said... [Reply to Comments]

hi kak VP, saye nih silent reader blog nih... pink gler ek bunga2 nih..
bunga2 nih ditanam oleh seorg pakcik bg memperingati kakak die yg dah tade.pakcik nih minat menanam bunga, dan benih bunga nih arwah kakak die yg bg masa memule dulu.....die amik mase berthn2 utk tanam bunga nih satu bukit tuh...tau sbb arituh kua dlm rancangan tv, diorg light-up bunga2 nih.. cantik gler!!

pearlEJ said... [Reply to Comments]

perghhhhhhhh!!! yg gambar jauh tu nampak mcm karpet yg jenis tenggelam2 kaki tu laaa... rasa mcm nk baring2 jerkkk kt situ.. wohoooo...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

va3.. pinknyeeeeeeeeeeee..........

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wahh....sejuk mate memandang gtu....

ida.. said... [Reply to Comments]

amboiii cantiknya... semua bunga pink.....

haJa*darLingZ said... [Reply to Comments]

cecantikkan....pink nye...

VAGG said... [Reply to Comments]

lawo gileeeee

supermummy said... [Reply to Comments]

cantekkkk!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhoooo soh en laloque tanam bunga2 renik warna pink la kat laman tu.. tak yah tanam rumput.. okey pe... ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^