Follow Viruspadu

Friday, August 29, 2008

present yang tak disangka2

tak habis2 amik gambar cover pakai tangan hiks

saya tutup alamat tu sbnrnya, saje la rahsia2 alamat kan, eceh mcm bagusssssssssss!!!!!!!

siyes... mmg saya tak sangka2 la dpt hadiah dr oli, takde hint ke ape, bgtau kat YM nak bg sumting ke, nan ado, tahu2 ada jer atas meja, tq soooooooooo much oli, sejak saya kenal oli, ini hadiah ke berapa yang dia bg kami, naik malu pulak saya dibuatnya,

suka betul saya dengan beg ni, lawa dan sgt PINK, kiranya sgt mecing la dengan penampilan saya semalam ewahhhhhhhh syiok lah

giler punya xcited gitu kan, terus pakai huhuhuhuh... see, semangat giles kan

tq oli... tq sangat!

bila kita nak jumpa lg ni, rindu banget sama asha tau

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

i'm ソソ said... [Reply to Comments]

u r welcome...
tak payahlah malu...
beg tu produk sampingan filem made of honour...
sebab warna pink,
so kenalah bagi kat vp (pengemar pink)...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhhh made of honour tau... sgt matching ngan baju mmahlah... murah rezeki selalu hendaknya...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

oli...naper blog private meh?

cantik bag tu vp..kenalak dengan baju







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^