Follow Viruspadu

Wednesday, August 06, 2008

punah PUNAH

punahhhhhh ranahhhh

punah semangat puasaku hari ni

dah petang baru dia "muncul"

dugaan! dugaan!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

irdawatys said... [Reply to Comments]

Sian VP...sabar ah yer..nasib baik dia 'muncul' awal petang..klu dia 'muncul' kul 7 mlm kang..lagi tensen..apa2 pun...next week lah posa lagi.....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tak pe...next week leh sambung posa lagi...apalagi petang ni pi cari mkan sesedapla..hiks (batu api)

Intan Sharina said... [Reply to Comments]

tak pe..dugaan..masih awal lg dia muncul..klu time dah nak buka br dia muncul lg rugi..

IbuAfiqah said... [Reply to Comments]

huhuhu...sabo je la kak vp...
mgu depan sambung smula posa...
petang ni makan kat mana plak kak vp?

mummysyafie said... [Reply to Comments]

hihihi..peyed ke vp..takpe..next week samb balik

Zahiela Zahari said... [Reply to Comments]

DUGAAN DTG TIME NGAH POSE..MENGUJI TAHAP KEIMANAN TUH..HEHE..NEXT WEEK LEH SAMBUNG BALIK...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

rase2 cam paham jer 'mende yg muncul' tu ape?! hehe..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

aiseymannn....

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

erkkk sabar je la kak..
kira ok akak dapat tau awal skit..
saya ari tu dah nak dekat masuk waktu da!! erkkkkkkkk sgt tension!! puasa ganti xpe..ni puasa bln ramadhan!!!

pearlEJ said... [Reply to Comments]

erkkkkk... ape tu??? poser ekkk??? period ekk?? alahaiiiii...

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

hehehhe... faham.. faham..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

red flag ekk...huhuhuhuhuhu

IBU KUMBANG said... [Reply to Comments]

Xpe banyak lagik masa... boleh kumpul mood lagik

Gina said... [Reply to Comments]

sabar itu separuh daripada iman....

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hahahhah farihah kan..kalo dah petang slalu tahan kencing...dah buke pose baru g kencing...mengellakkan pose terbantut di tgh jalan...mahupun di penghujung jalan...hiks

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhh... ini memang tahap stress ni.. hiks... byk lagi ke nak posa?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^