Follow Viruspadu

Thursday, August 21, 2008

sape doktor???

sape doktor???

sila tampilkan diri

ewah, paksa ni...

tolong la kasik saya MC seminggu ahaksssssss

syioknya kalau dpt cuti

bayangkan minggu ni stret saya meeting pagi petang pagi petang, gigih agkut beg berat giler, bawak file sebondon... gilossssss... oh yer, sok pun sama, saya tak masuk opis... lalalalala

makan budokkkkkkkkkkkkkk

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Mira said... [Reply to Comments]

skrg mmg musim demam pun vp

shafa said... [Reply to Comments]

mc blh beli, ckp nak seminggu terus.mahu terduduk Dr tu.

rasp said... [Reply to Comments]

kalo u dpt mc tu ckp lah kat i kat mana u dpt..nak gak aaa :D

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

klu tetiba memang tak sihat betul2 dapat mc seminggu mesti menanah bebudak kat opis baca entry nih...sila bersedia dapat banyak pahala klu betul dapat mc yg memang layak...

laloque said... [Reply to Comments]

nak MC 60 hari pun boleh... tapi ada syarat nyer.... hikhikhikhikhik...

honeysour said... [Reply to Comments]

kuikuikuikui...klako tul laloque...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

muahahah..gelak besar akak baca komen lalok....hahahhaa....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^