Follow Viruspadu

Friday, August 01, 2008

saya igt nak...


saya ingat nak bikin rambut la

kasik rebonding sikit

kasik stret sikit, ni dah serabai jer sy tgk, tak semenggah orang kata :p

atau, potong pendek balik

atau kalerkan ajer

atau tukar fesyen rambut

atau...

mana yang elok ek?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

Suki Cida said... [Reply to Comments]

Rebonding will be first than baru potong... saya pun ada masalah yang sama pasal rambut... kalau potong pendek, nanti dia mengembang... so my sugesstion rebonding :)

Sori being kepoh lak nak komen kat sini, I like ur blog and story... nisa is soooo cute :)

ratna said... [Reply to Comments]

potong & trim balik.. kaler hitam dah elok.. lagi lawa rasanya..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

rebonding n kaler plz....kite kan ibu moden n bekerjaya..cewahhhh

gmbr tu..serabai very the arrr...ahakkksss!

haqeeliza said... [Reply to Comments]

apa kata try kaler.. x pernahkn kaler.. cik cp kan putih.. kaler cam tantekkk jek.. hiks!

haqeeliza said... [Reply to Comments]

silap dah.. cik VP ok..sorry!

atty's said... [Reply to Comments]

rebonding pun lawa jugak

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

kak vp
rebonding jek kak
kaler x yah aa...lg besh original kaler

^_^ winks

no need to reveal said... [Reply to Comments]

bg rebonding la...bg stret..tak dela serabai ...tak yah kaler la..itam dah menawan gitu..hiks....

[LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

rasanya.. nak potong pun ok gak..pasai muka tu kene je kan..

rasa takmolah kaler2.. t tak cun kaler.. tak semengahh lagi kan.. wahahah

elo rebondingkan je. mesti En.loloque tu tak kuar umah 1 minggu.. wahahaah

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

weih, klu rebonding nti tak ke lg men'tombam'kan pipi ko tu...aper kt ko cut kasik pendek, mesti lg nmpk muda belia...ranggi jgk weih...ko potong je mcm en laloq tu!

cikdinz said... [Reply to Comments]

buat kaler biru celcom. ok gak kan.
tak pon pink karer ke...

mummysyafie said... [Reply to Comments]

rebonding je vp..kiter ada masalah rambut yang sama..kalau tak rebonding, rambut kiter mengembang macam singa..hihihihi..

kalau kaler cantik gak, sbb vp putih..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

rebondin'! pastu wat fringe. amacam???







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^