Follow Viruspadu

Thursday, August 21, 2008

saya minat dia dia dan dia

kenal tak sapo ni????? alah sape tak kenal, gi hantok kepala kat dinding, kot2 lepas tu terus ok dari hilang ingatan kan

ini lah pheewwittttttttt amy search la beb, saya pernah buat entry pasal amy ni masa dia kuar kat astro C.A.M hari tu

pendek kata mmg saya minat habis,

pernah dulu, tp lepas saya kawen la, masa tu ada konsert amy kat stadium merdeka ke, saya paksa en.laloque beli tiket, nakkkkkkkkkk jugak gi tgk live huhuhuh, sebelum kawen tak boleh la gi tgk, makpak saya bukan kasik pun, semua tak boleh... so dah kawen ni, tu yang balas dendam jalan sakan tu... lalalalalaaaaaaaaa

best gilak wei

tp yang tak best, amy masuk lambat, tunggu dia lama gak, tp bila dia kuar buat persembahan, fuyoooooooooooooooooooooooo terus terlupa bengang2 dia lambat tu, mmg tak menghampakan gitu, layan habis lah

jd itu la sekali saya jumpa amy, tu pun bapak jauh...

takpe la janji ado kan

oh yer selain amy, artis kegemaran saya adalah

1. dato siti
2. ning baizura
3. kru

dan artis yang saya tak berkenan adalah
1. e....
2. m....

hahaha... dot dot dot jer, yelah... bahaya okey, kot2 uols minat ke kan, tak ke mengundang marah jer nanti, hiks... so tgk huruf ajer la yer, teka la kalau terer :p

nanti lah, kalau ada masa, saya cerita kisah2 kelakar pasal saya dedolu ngan artis kegemaran saya ni tau :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Farahanna said... [Reply to Comments]

e==erra
m==mawi

btol x kak?

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

saya pun suke amy search...suara maintain ooooo..lagi satu suke mus kumpulan May tu...dua2 otai power...

errrkkk saya tak suke same siti... dari dulu smpi skrang gegeggegegegg

Being Normal said... [Reply to Comments]

vp, saya pun minat amy, unik ler dia tu, a class on his own..

tapi ct tu, kureng skit ler

kirana said... [Reply to Comments]

saye minat Ct juge :) sbb comei

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

minat amy eh kak??tau x?? amy search ade bukak restoran islamic chinese food kat wangsa maju taw..nama restoran tuhh restoran Cheng Ho!!
ritu sy mkn situ dgn akk & abg ipor..
sodappp..hingga menjilat jari.. pastu..tetiba time tgh mkn2 tu amy search masok plak kedai tuh.. seb baik tgh mkn..kalo x, nak jee bgn amik gambo dgn die!!ahakz..

fuadnis said... [Reply to Comments]

saya tahu!!

e... ekin!!
m... mawi!!

markah penuh yek!!

d'frinksh said... [Reply to Comments]

pheeewittttt...lembut2 kak vp, layan rock woooo....gerek seh....rock on

risanur said... [Reply to Comments]

hubby risa pun peminat setia amy search ni dan kump rock kapak yg lain...boleh la mah layan sekepala dgn hubby risa :)

pearlEJ said... [Reply to Comments]

sama la kitaaaaaa!! ej 1st tgk konsert dia kat pesta pulau pinang, masa tu ej tingkatan 3... siap menangis-nangis lagi sebab nak ajak mak pi pesta pulau pinang nk tgk konsert search tu, padahal time tu stay kt perlis.. hahaha.. punya laa taksub kat amy time tu... tapi nasib baik tercapai gakkann impian time tu... mmg mak n abah bawa pi tgk jugak...ehehehe...

Ceera said... [Reply to Comments]

hahaha...

kisah andak minat kru, itu lawak..

ning baizura sebab ode kata, fuyoooooooooo andak nyanyi cam sore ning ar.. kan kan kan.. terus jadik idola..

IbuAfiqah said... [Reply to Comments]

ape kata mintak en.laloque bw kak vp n nisa g restoren Cheng Ho milik Amy search tu...

mana tau kot2 Amy ada time tu....
huhuhu bleh kak vp buat liputan....ekkeke

akak ipar irnie duk kat wangsa maju ckp sedap mkn kat situ..

try ler p :)

umieadam said... [Reply to Comments]

sama..sama..saya terangakt habis kalo dgr suara abg amy ni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^