Follow Viruspadu

Friday, August 22, 2008

selesai sudah

selesai sudah meeting pagi petang pagi petang yang saya hadiri sejak jumaat lepas

byk benda yang saya pelajari, secara keseluruhan , saya sgt berpuas hati :D

dan sekarang...

masa untuk menyiksa kepala otak lagi.... SILA SEDIAKAN LAPORAN dan stanby MEETING untuk bentangkan laporan.... shittttttooooooooooo ... oh tidakkkkkkkkkkkkkkk

makan budokkkkkkk...

~ tp sbnrnya, saya sgt enjoy buat kerja saya ni, sbb ape? sbb saya minat mar :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

baby girl said... [Reply to Comments]

rajinnya akak akak buat blog.hari2updet blog akak.

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah...gambar ni guna kamera hphone mah tu ke...cantik gilos gambar dia kan..?

chuya @ mama mimi3 said... [Reply to Comments]

alhmadulillah...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^