Follow Viruspadu

Wednesday, August 20, 2008

shoutBox :p

oleh sebab ada yang tak menyokong saya letak shoutbox, ada yang suka hati la nak letak boleh, tak letak pun tak ngape, ada juga menyokong...

jadi, saya buat keputusan, saya akan letak untuk percubaan dulu :p

atau... kalau uols nak borak2 ngan saya boleh juga guna tiga pendekatan ini

1. tinggalkan komen di komen box entry
2. chatting jer ngan saya, ni ID YM saya : viruspadu , sori kalau lambat sikit balas yo, tp saya akan sedaya upaya membalas semua YM yang saya terima,
3. kita beremel2, alamat email saya, viruspadu@yahoo.com, dan sori jugak kalau saya TERRRRRR lambat balas

ok tu jer, sekian terima kasih,

dan terima kasih sekali lagi kerana memberi feedback kat saya pasal entry shoutbox itu hari yer

~ ada few email yang saya pending tak balas lagi, tunggguuuuuuuuuuuuu... cepat atau lambat, saya tetap akan balas, tp kalau saya tak balas tu, samada saya tak dpt atau termasuk spam

ok uolssss... daaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Hasbullah Pit said... [Reply to Comments]

Puan Zaimah boleh buat statistik berapa % bilangan kome berkurangan

laloque said... [Reply to Comments]

dah macam artis lak bini aku nie...

su said... [Reply to Comments]

salam perkenalan...

suke tgk aksi Nisa...
(sy xde baby lagi,7thn sy cube tp masih xde rezki)

xsedap lak bace blog tanpa izin tuannye...mintak halal ye sy bace...

salam..

Me-Mrs-Mum said... [Reply to Comments]

wah!!very the glamer u ye...

u've been tagged...chk my blog for detail..

Ceera said... [Reply to Comments]

fuyoooooooo..

glamer tul andak eh.. sampai tak terbalas email2 tu, hahaha..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^