Follow Viruspadu

Friday, August 15, 2008

shoutBox

saya sbnrnya nak tanya pendapat uols

sbnrnya dulu saya ada jer shoutbox kat tepi ni, tp saya keluarkan atas sebab2 kesukaran nak monitor dan identiti palsu gitu

tp lately, ramai lak yang tanya nape tak buh shoutBOX

so uols nak ke ada shoutBOX

kalau nak saya letak balik ewahhhhhhh

ok saya tunggu komen uols, nak ke idak yer, kalau mcm takde respon, so takpayah la saya letak,

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

haqeeliza said... [Reply to Comments]

x payah kot.. sbb x boleh tapiskn?? kang ada lalat la plak...

chuya @ mama mimi3 said... [Reply to Comments]

klo letak pun takper.. kalo yg lalat tu ignore jek. lama2 dia penat, dia sonyap la.. leh je tapis.. delete je komen lalat2 tu... tapi extra job la.. so ikut kepada keperluan vp..

sicarangkulina said... [Reply to Comments]

letaklah... sy setuju. senang nak menyapa. heh!
kalu ada lalat, abaikan saje. dia tak suke buat apa dia nak nyemak kat shoutbox kan? dia suke la tue tapi tak nak ngaku. ntah apa2.
kesimpulannya... sy setuju utk vp ltk shoutbox. hoyeah!

rasp said... [Reply to Comments]

seandainya kerajinan, silalah letak, tapi if kemalasan..tak yah le..hahahhaha baik tak yah jawab kan...

13may said... [Reply to Comments]

ikut sesedap rasa....hehhe hehhe

tapi kalo rasa tak secure...baik takyah bubuh..

:)

Ietams said... [Reply to Comments]

letak okey tak letak pun okey

no need to reveal said... [Reply to Comments]

hmm..atas tujuan personal security tak yah la letak...

tp kalau letak pun ok jugak boleh bertegur sapa gitu hehe

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mane2 pon bley.. layan jerk! ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

letak lah..klu ada lalatz tu abaikan jerk..dah nama pon lalatz...

hiksss

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

lalat ngan langau tu hempokk jekk kasik penyekkk...hehehehe...

Mya said... [Reply to Comments]

ok je mana2 pun.. :)

diamond ring said... [Reply to Comments]

hai zaimah.. ni syanis yg email smlm.... hehhehe.. best gak ada shoutbox tu... leh smbang²

atty's said... [Reply to Comments]

oraiit je.ltk okeh..tak ltk pun leh jer..mana2 yg vp rasa orait

nizafauzi said... [Reply to Comments]

kalo ade pun best jugak.. nak tego2 senang...

kalo rase cam susah nak track, takyah la kak.. :)

intanjameel said... [Reply to Comments]

shoutbox adalah karuts. tak yah letak.

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

letak ok...x letak pun ok gaks..hehehe
boley ke bg jwpn gitu..hiksss :P

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

kalau letak senang nak say hai hai..ringkas skt..

kalau ada langau sembur ridsect sajoo

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

kita ikut jerr..

Hasbullah Pit said... [Reply to Comments]

Saya, sebagai presiden persatuan "Chatbox Tak perlu ada" bersetuju supaya Zaimah tidak meletakkan chatbox.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^