Follow Viruspadu

Thursday, August 28, 2008

tag "5"

meh jawab tag meh... saya dapat tag ni dari
- http://emellia1507.blogspot.com/, http://nizafauzi.blogspot.com/, http://faina7748.blogspot.com/ ...

ok kita jawab2 yooooooooo

Apa yang aku buat 5 tahun yang lepas????

sekarang tahun 2008 jadi 5 tahun lepas adalah tahun 2003 kan
jd 2003 apa yang saya buat ek????
uish susah nak igt ni :p
1. saya bertunang 06 04 2003... harus igt ni
2. saya nikah dan kawen pada 20 dan 21 september 2003
3. saya keje kat UPM masa ni, (department of aerospace Engineering, UPM) ~ kemain canggih kan, tp pencacai jer uols
4. saya tinggal kat rumah sewa kat balakong jaya belakang minlon tuuuuuuu
5. berusaha mendapatkan alesha hihihihih... giler gigih weiiiiiiiiii muhahahaha

Apa 5 perkara yang aku buat hari ni? ( 27.8.2008) <-- somalam ahaks 1. bangun pagi, pastu mcm malas nak bgn, so mintak tolong en.laloque hantarkan nisa 2. Undi nisa kat sinar FM, mak gigih okey 3. siapkan MPK, buat report....... arghhhhhhhh boring siot kene wat ayat buku teks, tersiksa betul jiwa 4. makan sambil ngadap pc, saya kan pekerja dedikasi ewah 5. gi klinik lagiiiiiiiiiiiii hantar nisa huhuhuh Apa yang aku suke makan??
1. laksa
2. makan kat kodai hahahahah dasar pemalas masak
3. makanan yang panas2 baru masak
4. ulam ulaman
5. masakan en.laloque

Apa yang aku buat kalu aku jadi jutawan??
1. SHOPPING muhahahaha best!
2. bayar hutang
3. beli harta
4. bagi emak abah saya
5. kumpul emas

5 keje yang aku penah keje??
1. cashier mc D - masa cuti form4 nak masuk form 5
2. receptionist Makro - masa cuti semester
3. Personal Assistant - Comp Kontraktor - sebulan jer
4. Pembantu Kedai kat kedai gambar - sehari jer pastu benti
5. Programmer - kat subang comp triangle apa ntah, lupa dah nama comp tu, saya keje seminggu jer

ok setel

hihihihih... dan saya tag
http://qaisya.blogspot.com/
hiks :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

Ena said... [Reply to Comments]

VP..
ngan muka yang tak malu sambil tersipu2...ingin akk katakan..
TAG la akak! TAG la akak!
muahahahha

Ena said... [Reply to Comments]

ekekekeke
toche VP yg tiut miut ihikssss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^