Follow Viruspadu

Tuesday, August 26, 2008

tak tahu pulak saya

punya la bosan nak mampos tunggu kat klinik tu lama gilerkan, dari 9 pagi sampai 2 petang... huhhhh... sgt menguji kesabaran, adalah 2 - 3 kali saya ajak en.laloque blah... seb baik dia sabar

masa ni nisa ok lagi, sbb dia ok tu yang berani bawak jalan makan2 ni


sebelah mampley yang weols makan2 ni, rupanya ada mcm pasar ke hape tu, tp ramai la orng berniaga kan... paling saya kagum sekali adalah ini haaaa


barang2 lama weiiiiii... lor, tak tahu pulak saya selama ni ada benda2 mcm ni kat seremban :p

siap ada air coke tahun bila ntah, air pun tak minum lagi... tp beli bukan untuk minum yo!

stem lama lagik... ada lg ke mengumpul stem tegar? kalau ada, ha sila terjah seremban ni haaaa, kot2 ada yang bekenan di hati

ok itu jer

daaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

VP..Nisa demam tu mmg pasal nak tumbuh gigi ke? Siannyer...

Umi Mia said... [Reply to Comments]

best ahh tempat tuh..ada barang2 lama..macam pasar karat kat KL nih..kat mana exactly tempat tu ek...bagi landmark skit...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

haaa..mcm menarik je tu... kat belah mana nih ek... boleh bg detail tak area mana.. nanti balik kg boleh terjah kat sana..hahaha..

AzurA said... [Reply to Comments]

lho demamnak tumbuh gigi... stem??? kite bukan pengumpul setem tapi kita ada banyak setem yang sebelum merdeka dan negara2 lain masa malaysia dijajah.. sapa nak beli? kite jual 2 juta... huhuhu ...tumpang promosi kat blog vp...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pengumpul stem...tapi separa tegar..heheh

sheila said... [Reply to Comments]

hi vp,
sori la nyibok kek blog ko ni..
sale barang purbakala kek somban tu kek mano diam eh?? nak gak poie. Apo tetibo acik ckp kg ni..waduh waduh

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hmmm kapal kayu tu menambat hatilah.. cantik.... ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^