Follow Viruspadu

Friday, August 01, 2008

tekak omputih plak dah

ha hambek, td kan dah makan mee la kteow la berger la etc etc la

lepas tu, ada lah nafsu nak makan lg

kali ni tetiba tekak nak makan stik2 plak dah, layan kan ajer la huhuhuh :p

pikir punya pikir, konon nak masuk SR la apa lah, last2 baru teringat kat foodcourt ada jer, lg ekonomi gitu kan, tp presentation dia tak la sehebat SR kan, tp kira bolehhhhhhhhhhh laaaa

eskrem keladiiiiiiiiii + cocktail yamiiiiiiiiii


jagung cup


ha ni saya punya


ni en.laloque punya


giler bestttttttttttttttttttttttttt

sape lapar, buat moncong skrg huhuhuhuh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

ratna said... [Reply to Comments]

penuhnya plat yg dlm gambar last sekali tu...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tgh wat muncung ikan todak la nih! huhu..

m@m@ m1mi3 said... [Reply to Comments]

huhuhu sy pun tgh muncung ni.. da ar tak lunch.. nyesal tak sabar nak baca blog vp... huhuhu memang muncung tahap leh wat buluh terjuluq terjelai citer masam2 manis ni.. huaaaaaaa

YanDarwisy said... [Reply to Comments]

Aku ingat arrr Hos Jalan2 Cari Makan, patut amik kolah....

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

nampak x moncong den nih?

pjg 18 depa hokehhh!

:p

sweethOneY said... [Reply to Comments]

*saye sedang memoncong..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

oooh tidakkk...tekak saya masihhh tak bleh terima makanan dgn sedapnyee lagi...ishkkk ishkkk!!

Mak Su said... [Reply to Comments]

memang kesukaan eden tu....fuhhh

cendawanintim said... [Reply to Comments]

dahsattttttt....perghhhhh...

katner tu??







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^