Follow Viruspadu

Friday, August 15, 2008

tema biru katanya

tema raya family cheras saya kali ni adalah BIRU

dan kali ni, saya tak sempat nak gi beli kain, tempah sedondon ngan nisa, eh kalau tempah sekarang sempat lagi ke uols, kalau sempat, harussssssssss gi nilai 3 ahad ni kan, sana kain murah2 sikit :p

ha sbnrnya, sblm balik kerja semalam, saya YM en.laloque

"hari ni mama nak shopping"
"ok nanti balik kita gi" ~ tetiba baik tak komplen2, ini sudah baguih

yahooooooooooo... tp sudahnya, saya yang tak beli ape2, sume barang2 nisa jer yang saya beli, hampagas sungguh la

dah alang2 tgk2 baju nisa, ternampak baju kurung biru ni, tp apsal nampak mcm hijau lak ni, pelik!

terus weols sambar, takut kang tak terbeli nak raya kang, eh boleh caye ke ayat TAK TERBELI tu lalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

umieadam said... [Reply to Comments]

persiapan raya dah bermula
sya? blom lagi la

laloque said... [Reply to Comments]

mama... ahad kita pi MAHA 2008 nak???

mummysya said... [Reply to Comments]

salam

sweetnya biru tu...

ratna said... [Reply to Comments]

sama la kita..tema biru..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

tahun ni kite i'allah maroon... :D

Ceera said... [Reply to Comments]

ni ke baju andak...

gile burok.. hahaha

ArELeEz said... [Reply to Comments]

caye.. caye.. hehe..

edrina said... [Reply to Comments]

simple but nice.. baju nisa neh..sesuai la utk budak2 :-)

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wah.. cam tak cayoo.. warna biru tahun ni... ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

akak...PINK xde kerr?? huhuhuhuhuhu

ZBELLEZA said... [Reply to Comments]

mesti kiut nisa pakai baju kurung kan..hhehehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^