Follow Viruspadu

Wednesday, August 27, 2008

tuah 080808

mmg ada ong mar 080808 itu hari

saya mcm biasa lah terjah blog uols kan, kadang2 tinggal jejak, kadang2 touch n go, kadang2 jd silent readers ewahhh...

sekali blog puan sri ni buat pertandingan first n last komen daaaaaaaaa... siap ada soalan kuiz lagi ko, seb baik soalan sonang, kalau susah, mati den ahaks

mmg rezeki saya la kot hari tu, boleh pulak saya jd orang pertama yang tinggal komen lalalalalala besttttttttttt gilakkkkkkkkk, rasa mcm nak melompat2, bukan senang okey nak menang, biasanya acap kali kalah sesado

jadi inilah hadiah untuk pertandingan itu, terima kasih byk2...




haaaaaaaaaaaa cantek kannnn

**suke **

dah siap plan nak letak kat mana nih... tp plan jer la, letaknya idak lg :p

terima kasihhhhhhhhhh byk puan sri, nanti buat lg yoooo ahaks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

umieadam said... [Reply to Comments]

tahniah mah

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

hakhakhak...

malu aiii :D

laloque said... [Reply to Comments]

patut gue balik mlm td nampak mangkuk tu kek atas meja. ingatkan mini gi sopping... maklumlah dapat mini kaki sopping







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^