Follow Viruspadu

Friday, August 08, 2008

upin ipin, butterfly & pinky love

nisa sangat gigih membuka kotak hadiahnya itu hahahaha

saya layankan jer, kan dia semangat mengangkat kotak yang hampir sama beso ngan dia tu kan, gigih terkedek2 masuk rumah, siap boleh ckp kat mamanya, "tok, tok" maksuknya, "masuk, masuk", kan saya sibuk ambik gambar dia lah, sibuk nak keluarkan barang2 dari kereta la, so saya tertinggal la kat belakang, dia masuk dulu, punya tak sabar nak bukak hadiah tu, siap paksa saya masuk lagi kan huhuhuhuh

serius, mmg dia bukak sendiri, ntah bila dia bukak ikatan tu saya pun tak tahu, tahu2 dah terbarai dah, hiks


oh ho... hadiah2 ini adalah dari mummysya yang sweet berbaju putih ini, saya curi dari blog dia hihihihih, sori, curi tepek sini tanpa kebenaran gitu, nyeh nyeh nyeh

sweet kan! mcm anak dara roman eh :D

ok sambung2 balik

ini the pinky love itu


cd upin ipin, giler kelako cite dia, hihihihih


butterfly ini


ehem2, harus saya ngan nisa ada kan, mesti kene hover2




tq sooo much dear

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

teruterubuzu said... [Reply to Comments]

i like pink tooo..
hehehe..

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

mee toooo i loike pink karer gakk.. eh ehh nisa dah nampak besar sangat... sekejap aje dah beso eh... bila nak menambah ni mah?

atune® said... [Reply to Comments]

pinky and the brain ske x?hix²..pandainye anak you bukak kotak senirik...

HAPPYIRFA said... [Reply to Comments]

salam vp..
aku suka pink.tp bila nak pakai pink adik aku cakap'segak ke hang nak pakai pink'sbb dia ajuk cakap kawan dia..cis sungguh

Gee said... [Reply to Comments]

Salam vp,

1st time leave comment, selama ini silent reader jea. Cutenya nisa bila senyum,macam mama dia. Saya tak suka pink, tak sesuai dengan saya dan nampak pelik. Tetapi saya suka tengok warna pink. Upin & Ipin memang best..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wah.. dah pandai black & white effect tau.. beshnye kan..

nisa aunti nak pinjam butterfly tu bley... tomei aaa cam nisa...hehehehehe

$h@$h@ said... [Reply to Comments]

bantal love tu sangat kiut...saya sooka~~!!

ratna said... [Reply to Comments]

haaaaa...upin ipin tu best kan.. best, kelakar & bagus utk budak2.. haaa...betul betul betull..

masviona said... [Reply to Comments]

bestnya dpt hadiah...bukan satu tp sekotak tuh....waaa mesti heppi kan
sonoknyeeeeee...:)

Azura said... [Reply to Comments]

uihkzzz syik dapat hadiah jer.. memang best ler... upin dan ipin aidan pun dah pandai nengok sekang

haJa*darLingZ said... [Reply to Comments]

cntekkkk nye butterfly tu...love pink tu pun cntekkkk..sukanyeeee

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

nk pillow PINK itu.....

Ogy said... [Reply to Comments]

cutenya bantal pink tu...leh aunty pinjam kejap tak? heheh...

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

wah bestt dpt hadiah macam2 .. alaaaa kita nak gak cd upin & ipin tuuuu ... dulu asik miss jer tgkkkk ..hu..hu....

Tieha Zuan said... [Reply to Comments]

best nye nisa dapat hadiah...

nak jugak.... saper nak kasik ni....????







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^