Follow Viruspadu

Tuesday, August 12, 2008

vote ME

SILA UNDI... NANTI SAYA MERAJUK huhuhu

nak nangis la mcm ni, uols jahat la


===================

saya mcm gilo contest skrg ni, ape ajer contest sume saya bedal muhahahaha

kali ni saya masuk contest LG SCARLET la pulak, bikin video katanya, konon2 jd director la

uols vote la saya... hahaha muka tak malu sungguh la haiiiiiii... ala2 meraih undi gitu kan

caranya senang ajer
1. register di http://contest.scarlet.com.my/index.php
2. lepas tu click video gallery
3. lepas tu vote la "directed by viruspadu"

senang kan

ada hadiah pemenang untuk orang yang vote sekali okey (fan)

so win win la kan :p

kot2 uols pun menang :p... kot2 saya pun menang huhuhuhuh u hepi i hepi kita enjoyyyyyyyyyy

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

nizafauzi said... [Reply to Comments]

hahahahahaha...gilleerrr lawak video akak..ekekekeke... gelak2 sy tgk ni...

viruspadu said... [Reply to Comments]

hiks... kalau mcm tu, kene vote okey huhuhuhuh

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

skrg jugak sy pi nengok! go str8! no belok2 =) hehe!!!

click sini ye, kte men survey2
youthsays

mummysyafie said... [Reply to Comments]

camne nak vote ni vp? kena register dulu erkk

VAGG said... [Reply to Comments]

hangen nih kedai dh tutup!ahahaha
dah vote..sekeh kang!

saya said... [Reply to Comments]

vote jgn tak vote..lps ni blh mengarah pilem pulak...

pearlEJ said... [Reply to Comments]

okehhh... dah vote... :D

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ammaaa...sudah vote ...

Dakjaat™ said... [Reply to Comments]

nak gak join LG contest tu .. tapi tak dapat2 gak view movie short tu .. huhhuhuuhuhuuhuhuhuhuuh! ..
eh! tak kenal lagi neh .. salam singgah n salam kenal.. =)

RieNa said... [Reply to Comments]

dah vote dah :)

dah2,jgn dok majuk lg..burukkk!@!!

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

rite on! dari ari tu lagiks dah vote dahhh... byk kali lak tu... hehehe... protege mana bleh majuk dgn mentor kan, ahaks! *wink*

Abang Long said... [Reply to Comments]

Tak boleh ... "oooo som" ke ?

en_me said... [Reply to Comments]

semoga menang gittewww..

nizafauzi said... [Reply to Comments]

sy asal tgk iklan ni kat tv..tingat videon akak..hikhikhik..

edrina said... [Reply to Comments]

hahahha lawak2 hahhaha... akak dah vote dah..

Faisal said... [Reply to Comments]

OK! Vote sudah...

arine said... [Reply to Comments]

hi VP, nice blog. Salam perkenalan dari saya. Saya tau blog awak dari Wanie nyer blog.Senang2 lawat la blog saya.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^