Follow Viruspadu

Friday, August 29, 2008

YAHOOOOOOOO!!!

BONUS SEBULAN TU

YAHOOOOOOOOOOOOOOOOO

JOM PAKAT LOMPAT KEGEMBIRAAN BERAMAI2

~ kito gomen ni, sebulan bonus pun dah bersyukurrrrrrr sgt kan!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

honeysour said... [Reply to Comments]

kan vp kan...tol3x...
suke...
first time dpt bonus ni...
sb baru setahun keje hiks...

emellia said... [Reply to Comments]

aku pun nak tumpang lompat sekali
YYAAAAHHHHOOOOO!!!!

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

bonus...betul ka??...yabedabedu... alhamdullillah ... gerek sehhh

ratna said... [Reply to Comments]

betul tu vp.. sebulan bonus cukup bermakna giler bg kita ni. mcm 10 bulan pulak..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

we all takottt nak amik bonus ni even dia selalu offer masa time raya.. sebab bonus we all ikut prestasi.. nanti kalo tak perform kena bayor balik... erkkksss...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^