Follow Viruspadu

Friday, September 19, 2008

300k

cepat2! --------------->

dah dekat tu

sape dapat printscreen hit 300k, sila emel pada saya di alamat viruspadu@yahoo.com

hadiah tak seberapa dari saya menanti andaaaaaaaaa :D (betul2 merendah diri ni hiks)

sekian terima kasih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

25 komen[s]:

sheralina -MCNAA- said... [Reply to Comments]

chaiyokk...chaiyokk...

prebetsabu said... [Reply to Comments]

huhuuh tak tido la aku malam ni..

gigih merefresh blog ni...

kerja kuat.. terus buat..

kahkahkah

El said... [Reply to Comments]

Salam,

Ini ada satu report "The Traffic Tips Report"

Klik link bawah ni:

http://www.lemonadehere.com/cmd.php?af=840281

Download lah ye, kot kot boleh dapat membantu blog anda.

Lepas isi nama dan email tu, semak email awak, saya akan hantar 1 email dengan confirmation link. Click email tu untuk
confirm yang awal nak ebook ni. Lepas tu baru saya hantar link download ebook tu.

Sebagai bonus, Buat masa ni, penulis report tu tengah buat promotion. Awak boleh join affiliates dia, setiap orang yang download dari link awak, awak akan dapat $1 ke akaun paypal.

Tarik tutup promotion ni, 31 september. Jadi buat cepat sebelum terlambat.

Click sini untuk dapat kan ebook percuma itu:

http://www.lemonadehere.com/cmd.php?af=840281

honeysour said... [Reply to Comments]

huhu saper la yang bertuah tu kan...

ghimau said... [Reply to Comments]

Huhuhu..hadiah apo agak eh tu yo?

shabaneeny said... [Reply to Comments]

tgh ushala nih....

shabaneeny said... [Reply to Comments]

ala.. terlebih sudah... saya hit 300018.. waaaaaaaa.....

prebetsabu said... [Reply to Comments]

tamat sudah.. aku terlepas.. 300005.. ada hadiah saguhati kot?

kahkahkah

sesia aku ngadap beriya2

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

alaaaaaaaaaa..dah orang yg ke 300025..waaaa xdpt :(

* ayu * said... [Reply to Comments]

terlebih dah.. :(
300035..

sedihnya!

oja said... [Reply to Comments]

oja pun kecewa gak...huhuhuhu

honeysour said... [Reply to Comments]

ala...org yg ke 300015...

prebetsabu said... [Reply to Comments]

huhuuhuh weh vp..

klu org yg ke 300000, 300001, 300002, 300003 dan 300004 takde yg tampil, so aku 300005 leh la dapat hadiah yang tunai rm1k tu kan?

kahkahkah

honeysour said... [Reply to Comments]

sebelum tu 29992...adesss...sekali refresh dah jadi 300015 plak...

mummy Darin said... [Reply to Comments]

ala terlepas dah, masa sahur tadik baru 298K
huwwaaa

hilda said... [Reply to Comments]

vp i org bertuah... Wahh!!! suka nya... rezki bulan poser...

@in said... [Reply to Comments]

3000001 boleh tak ???

AzurA said... [Reply to Comments]

alaar... kecundang lagik.. mula2 tengok lagik 110 pastu refresh terus jadi 300075 tak aci tul laaaa....

Mya said... [Reply to Comments]

hehe.. sy pun terlepas juga... dah 300034. sekian..

NieZearm said... [Reply to Comments]

300111- no ni ada hadiah x?

Musliha said... [Reply to Comments]

Dah terlepas.. Huhu..
Congrats pada yg bertuah..

idayusof said... [Reply to Comments]

alaaa... terlepas dah!

fara said... [Reply to Comments]

saya mau..saya mau...hehheh

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

x aci x aci...
:((

***kaki hentak2 kat lantai**

uwaaaaaaaaa!!!!

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

ala...dah terlepas dah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^