Follow Viruspadu

Thursday, September 25, 2008

4 u

hilda, saya harap awak suka la yer... kalau tak suka pun, saya paksa ckp suka gak yer, sila jaga hati mak nyah hiks...


saya tunggu emel awak ni, nak jumpa kat mana, kul berapa...

i will follow youuuuuuuuuuu

cheh mcm iklan digi la pulak :p

erm, kalau uols ada idea contest menarik, sila2 la kemukakan yer, jangan malu2 yo! boleh hantar kat komen box atau terus ke emel viruspadu@yahoo.com :D, idea anda sgt saya hargai

sekian dimaklumkan :D

~ ops isi dalam tu ada apa?... tunggu hilda publish la yo, itupun kalau dia nak publish, kalau tak, takde la :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

semua pink! haha..
ikut tukang telek, orang suka pink ni kaki tido.. ye ke?

ghimau said... [Reply to Comments]

adus.. leh pakai ke tips ni? huhuhu

hilda said... [Reply to Comments]

uiksss.. chantik nyaa... nih yang tak sabar nak ambik hadiahh..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^