Follow Viruspadu

Friday, September 19, 2008

ala benda kecik2 jer saya beli

hasil daripada jalan2 cari penyakit itu, kaki sampai sekarang (masa saya taip entry ni) sengal2, tumit pun berdenyut2 jer huhuhuhuh... giler betul la...

alah, saya bukan beli benda sgt pun uols, nak2 plak gaji tak masuk lagi kan, duit yang ada pulak simpan untuk beli baju raya uhuk2, so kiranya berbelanja dengan berhemah la kan... lgpun suka2 jer kan jenjalan

ada gak saya usha2 baju kurung, tp ntah la, semua nya tak berkenan di mata, agaknya kalau jenjalan ngan en.laloque nanti baru jumpa kot :p, nak jugak ngan en.laloque tu, ngades sungguh la haiiiiiiiiiiiii

saya dok carik casing bling2 tp still tak jumpa, erm pastu saya tgk henset pink saya ni pun ala2 mcm dah ada calar2, alahai sayang tuuuuuu, padahal baru tak baru la beli kan, so gigih la beli jugak sarungnya, beli yang simple2 jer, ini harganya RM7, tak tahu mahal ke murah, sbb tak survey tempat lain :p


pastu subang/anting-anting raya katanya, disbbkan raya kali ni temanya biru, so saya belilah yang kaler natural, semua kaler leh masuk kan, tetiba mcm suka lak bulat2 mcm tu


lagi harusssssssss ada subang pink kan


oh dan bebear ni, bukan saya beli, tp saya dpt :D

tocei2

dan saya juga ada beli beberapa helai T

oh tu je saya beli tauuuuuuuuu

sgt berhemah kan :p

~ berhemah ke takdok bajek :p

~ ops, papa, ma ada bekenan ngan satu kasut hitam dari CR tu, boleh tak mama beli?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

cikdinz said... [Reply to Comments]

perempuan kalau shopping, dasyat..

Musliha said... [Reply to Comments]

Beruang panda besau..
Sukaaa..

BigMouth said... [Reply to Comments]

Alang nak satu!!!!

Ibu_Hamzah said... [Reply to Comments]

huhu arini gaji da masuk.. soping time!!

laloque said... [Reply to Comments]

naper gua xnampak semua brg tu... sorok kan ek??

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

anting2 pink sgtt cantek...da name pon PINK kan...

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

chumel gile sarung henset tuh..

geram jek tgk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^