Follow Viruspadu

Friday, September 19, 2008

berbuka puasa day 18

inilah muka2 yang bersama2 melecetkan kaki berjalan2 tak hengat dunia, lotih acik!

en.A ngan ghimau

serius letih, kaki mmg stock melecet2 la, terhenjut2 jer jalan, kiranya jalan main heret2 jer

nampak la sgt! jarang jalan shopping tempat2 beso2 mcm ni :p, yelah kan somban ni ada jusco jer paling beso, kalau bandingkan jusco seremban ni ngan sunway ni kan, pehhhhhhhhh... rasanya nisbah dia 3:10 gitu kan, bapak beso!

seb baik saya duk semban skrg, kalau saya duk KL, abis la duit ku, hari2 wat lawatan tak rasmi kat shopping complex yang berjuta kat KL ni

dulu masa saya masih duk kat serdang, boleh dikatakan setiap hari balik kerja, ada jer menyinggah sini sana, hiks, sabtu ahad ada jer xtvt nak beli itu ini huhuhuhuhuh... eh tapi mcm sama jer ngan sekarang duk kat somban kah kah kah.... sgt tak sedo diri, berangan bila duk seremban konon2 jd baik la ahaks, takde maknanya :p sama jer

en. A, geng makan ngan ghimau...

saya jd tukang amik gambo je kekdahnya, en.ghimau tak offer nak tolong amik gambo langsung cisssssssss

kalau diikutkan hati, sbnrnya weols mcm nak balik rumah jer lepas habis kursus awal tu kan, rasanya lg best kalau dapat balik awal, pastu zzzzzzzzzzzzz tido! pehhhhhhh nikmat ok

nikmat tu bukan hape tau, sbb membayangkan, kita dpt balik awal tido sementara orang tgh bz2 wat kerja wakakakaka... syok syok... saikologi jer sbnrnya :p

tp disbbkan ada jamuan berbuka puasa yang dah ditempah itu, nak taknak kene gak la tunggu!, sian kalau blah jer, sebab depa dah bayar mahal2 kan, takpe lah, lgpun makan free kan, belasah jer la

weols buka puasa kat hotel sunway, sbb tu la shopping kat sunway


makanan dia, pehhhhhhhhhhhhhh byk giler la


ada ketam ada satey ada laksa ada sushi ada ikan bakar uishhhhhhhhh tak dapat la nak terangkan satu2, byk nau laaaaaaaa...

tp saya dpt makan sikit jer :p lepas tu dah sengkak perut huhuhuhuh

dan yang paling tak boleh blah, TEH TARIK dia sedap gilerrrrrrrrrrrrrrrr

tp sedap mcm mana pun, kalau hati dok terkenang kat en.laloque ngan nisa kat rumah huhuhuhu sedih, tu yang makan sikit dah tak lalu tu, igt nak balikkkkkkkkk jer, seb baik ramai2, so nak taknak tunggu la depa habis makan kan, pastu nak kene tunggu budak2 laki berasap dulu lah adoiiiiiiiiiii

"weiiiiiiii cepat la, orang perempuan mmg mcm ni tau, nak cepat balik jer, igt anak laki kat rumah"
"weiiiiiiiiii aku lg la risau, kesian kat bini aku sesorang berbuka kat rumah" ~kata en.A sambil makan makan makan lg dengan rakusnya tak berhenti2
"hahahahaha aku lempang jugak ko ni kang, kata risau, makan mcm hape ntah, mcm tu ke ko risau"

hahahahahaha... ayatnya tak la sama sgt, tp beh kurang mcm tu la

saya tak boleh blah gelaknya en.A ni tau, sbb kata risau, tp siap makan2, siap berasap, siap sambung makan2, kelako

jd lepas tu, saya takde la bahan lain, asik guna modal tu jer la kutuk dia hahahaha... nasib ko lah en.A oiiiiiiiiiii... sape suh bg saya point nak mengutuk!

:p

~ kesimpulan: walaumcm mana pun sedap makanan, tp takde orang tersayang disisi, ermmmm makanan pun jadi ala2 jer kan...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Musliha said... [Reply to Comments]

Sungguh! Makan yang sedap tanpa org tersayang disisi terus makan tuh jadik tak sedap..
Mus setuju! Hehe..

atty's said... [Reply to Comments]

org pompuan kalo makan sedap sokmo ingat laki ingat anak kan..huuhuhu

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

dah lepas dah hit 300k..frust tul...

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

tang kesimpulan tu..yuzz setujuuu

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ha-ah kan..setuju ler... bila makan terkenang yg kat rumah tu kan

ghimau said... [Reply to Comments]

huhhuhu.. banyak sangat makanan.. teringat lak anak - anak yatim yang kurang makanan.. huhuhu.. so moralnya.. kita ni jangan lupa bayar zakat yo :P

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

2 la namenye kasih syg...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

btulll tuuu...berbuka pose takpa org tercenta di sisi...apalahh ertinyerrr.....heheheh....

kalo nak g soping komplek yg beso2 neh kene pakai kasut roda senang kan kan kan....laju jek jalan...
hehehe

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah..byk nya makanan.. tapi memang betul, sebanyak mana pun makanan dan sesedap mana pun.. tapi klu tiada org tersayang.. semua jadi kureeennggg...

laloque said... [Reply to Comments]

semalam buka posa ngan nisa berdua... peh!! payah nak control... dia sepah mknan satu meja

~ilyanie_usyuk~ said... [Reply to Comments]

wah..
cian En. Laloque kena layan nisa sorangg2..


ciap ada sushi bagai..

sedapnyerrrrrr







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^