Follow Viruspadu

Wednesday, September 10, 2008

besday kad yang pertama

nyeh nyeh nyeh

walaupun besday saya belum sampai pun lagi, tp dah dpt kad besday terawal dari perodua, yelah, depa pun main longgok bagi jer untuk bulan september kan, hiks... saje la over2 xcited gitu kan


~papa, jgn lupa tau, kat penang, beli hadiah mama byk2 tau... , wahhhh siap request lagi tak boleh blah huhuhuh... takpelah ngan laki sendiri ye tak... habih tu ngan sape lagi lalalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

pasnie dpt la birthday kad jusco plak !!!pe pon wish je la yea..aby birthday...yg ke brp eks??

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said... [Reply to Comments]

Happy besday erk...
awal2 da dapat kad..
xper sat lae en suami mesti bawak hadiah...

Sue@MamaMaryam said... [Reply to Comments]

zaimah..date besday kite sama :) 16/09... sy dah amik hadiah jusco.. hihi produa punya belum dpt lg...

:. iBuAfiQah .: said... [Reply to Comments]

kak vp,

bezday kita sama bulan ehhhhh...
akak 16hb irnie lak 26hb...
nak wish awal lagi la...

mesti en laloque beli present beso2utk akak tu utk bezday nie....hik2

honeysour said... [Reply to Comments]

nak tgu entry akak dapat adiah ape...tak sabo ni,..

eedany said... [Reply to Comments]

birthday card in advance gitu kan?

:)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

Happy besday yg ke ??

laloque said... [Reply to Comments]

hepi besday mama yg ke-28. miss you

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeahhh.. en laloque harusskan beli hadiah yang beshh.. sian tau mmah kena tinggal lelama

Y@ZeD@ said... [Reply to Comments]

jom celebrate bday sama2...heheh..
tp, awk tua sehari okey!!

hiksss... 2 pn kira ke?? huhuuu

AzurA said... [Reply to Comments]

uihkz.. kite pun nak pastikan .. lan 10 nani dapat tak kad besday perodua.. kalau tak dapat.. kite pulangkan viva kite tuh.. kite nak mintak balik duit kiter.. huwarghhhh!!!!

shah said... [Reply to Comments]

ello viruspadu, hepei besday
takkan dapat kad je dari p2 tu. takde ke voucer ke, servis percuma kan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^