Follow Viruspadu

Sunday, September 28, 2008

bila semua orang balik kampung

bila semua orang balik kampung

KL jalan sgt clear

Seremban jalan sgt JEM huhuhuh

semua orang yang KL tu, yang asal Seremban ni, yang makpak kat seremban ni, semua pakat balik ke ibu negeri terchenta... uhuhuhuhuh


itu yang jadi, dari 2 lorong jd 4 lorong ni...

rupanya, bila asik jem gini kan, skill mencilok kita akan lebih hebat gitu kan... mcm tak caya, saya leh cilok2 ewahhhhhhhh

ok2 kalau tak percaya pun tak ape

:p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

a^T04 said... [Reply to Comments]

amik ksempatan ni nak ucap slamat hari raya kat vp, en. laloque n nica..
maaf bebanyak ye kalo ader tersalah dan silap spenjang ber-blog ni...

aNnA_jaN said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir n Batin...sob...sob...ari ni n sok keja g!!!!dr anna,fazian n aleeya

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

hehehehhe ayat yg last tu cam merajuk je bunyi nye??? time ni la nak prektis skill puan VP.... ;)

Musliha said... [Reply to Comments]

asah skill kasik menyerlah.. hehe..

shah said... [Reply to Comments]

ui...duk tengah lane ke cik akakkkk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^