Follow Viruspadu

Wednesday, September 10, 2008

fungsi baru


saya terjumpa fungsi baru, hiks, maybe uols dah lama jumpa kot :p

argh... hari ni letih betul la, saya cuma perlukan rehat

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

zino said... [Reply to Comments]

selamat berehat..

zino said... [Reply to Comments]

selamat berehat..

AzurA said... [Reply to Comments]

saya tak paham pun fungsi baru nin.. maklumlah lambat sikit.. hihiihihi

shafa said... [Reply to Comments]

Aku pun baru tahu ni..

honeysour said... [Reply to Comments]

saya pun baru tahu...

Mya said... [Reply to Comments]

saya belum tahu... takpe, karang nak cek.. :D

idayusof said... [Reply to Comments]

hehe. ari tu perasan dah fungsi baru nih. tapi time tuh x enable lagi. tgh testing. waaa skang dah boleh guna. suuukaa :)

umieadam said... [Reply to Comments]

aoa gunanya fungsi baru tu?
cuba kasi tau sikit mah

mica-tetty said... [Reply to Comments]

mcmna nk guna ni?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^