Follow Viruspadu

Wednesday, September 24, 2008

RUMAH untuk DIJUAL

[Entry Baru di Bawah Entry Ini]

Rumah Kakak Saya untuk dijual
, dia beli rumah baru, so rumah lama ni jual lorrr

Keluasan: 20 x 60
Kawasan: Taman Bukit Permai atau lebih dikenali @ Small Genting (Dekat ngan Pandan Indah)
Harga Jualan :RM 230,000.00 (Negotiable)
Kebaikan: Quite calm... Kawasan ni sangat damai dan senyap...Jauh dari bunyi bising.
Contact Person: En.Anuar Said
Tel no: 019-2652681

~kaklang, bglah gambar rumah sekali :D
[gambar rumah akan dipublish kemudian yo]

komen pujian2 untuk rumah itu ~ hahahahaha pujian lg tu... :p, yelah nak jual harus la bg kata2 manis kan hiks :p
1. laloquee: santek ooo rumah tu. Atas bukit. Pemandangan indah. Dapat tgk KLCC. Udara nyaman....
2. vp: mmg aman la rumah paling atas la katakan, dulu kalau kat sana saya panggil cheras highland :D, tempat makan dekat, sekolah dekat, nak shopping senang, pendek kata semua best!
3. atam: ye, rumah tu memang besttttttttt... suasana yang senyap dan nyaman.. pagi2 sejukkkkkkk jerk

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

shah said... [Reply to Comments]

ni kes sebab dah beli rumah baru ekk

BigMouth said... [Reply to Comments]

Wah, cepat nyer ko andak!!
Hebat lah ko dak..
Kalau boleh jual umah ni, alang belanja ko eeee.

Gambar umah, okie, nnt alang amik.

Thanks!!

laloque said... [Reply to Comments]

santek ooo rumah tu. Atas bukit. Pemandangan indah. Dapat tgk KLCC. Udara nyaman....

huk huk huk... kak lang jgn lupe belanja adik ipar mu yg ensem nie sekali

mama nurins said... [Reply to Comments]

Post la interiornya sekali yer...leh promo kan...ada komisen x kalau close deal ni...2%...mcm real estate je plak aku nih..

Musliha said... [Reply to Comments]

wah.. mus jauh..
tak kalu, suka nih.. hehe..

eTomyam said... [Reply to Comments]

Salam singgah,
menarik, loan n procedure kena buat sendiri ke?

pink theme eh? boleh refer kat artikle ni http://the-boleh-blog.lifesotomyam.com/?p=118

Ceera said... [Reply to Comments]

ye, rumah tu mmeang besttttttttt... suasana yang senyap dan nyaman.. pagi2 sejukkkkkkk jerk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^